Jumaat, September 12, 2014

Beli tudung online shawl crumple murah di Mulawa Fashion



Mudahnya menggayakan shawl crumple.
Tak perlu iron.............. ambil dan pakai :)
Mudahkan..

Shawl crumple RM9 sehelai jika anda mahu membeli secara runcit.
Kalau borong RM135 untuk 20pcs ....dah termasuk postage ya untuk semenanjung.
kalau sabah sarawak RM150 sahaja.

Available sekarang shawl crumple plain warna hitam.
We love black! nampak simple dan menawan kalau pakai.

Tapi untuk anda yang nak berniaga shawl crumple plain pelbagai warna , boleh juga
dapatkan di Mulawa Fashion. Harga sama seperti di atas.
Apa lagi? cepatla emel ke mulawafashion@gmail.com untuk order ya.....


Sabtu, September 06, 2014

Beli tudung online murah September Promo di Mulawa Fashion




Jika anda baru memulakan bisnes tudung, mungkin promo ini tidak patut anda lepaskan.
Jimat RM50 September ini dengan pembelian 40 helai tudung dari kami.

Anda akan menerima 20 helai tudung bawal kosong dan 20 helai tudung bawal corak seperti gambar di atas. Yang penting, harga yang dipaparkan sudah termasuk kos penghantaran. Jadi anda hanya perlu membuat bayaran seperti harga pada gambar itu sahaja.

Semua tudung bawal berukuran bidang 45 inci.
Kualiti fabrik yang bagus dan mempunyai permintaan yang tinggi dalam pasaran.
Untuk order , sila emelkan ke mulawafashion@gmail.com atau pm inbox di FB Page Mulawa Fashion.

Promo berakhir pada 30hb September 2014.
Jom beli tudung bawal online sekarang!

Jumaat, September 05, 2014

Anda Suka Pakai Shawl atau Tudung Bawal?



Yang mana satu pilihan anda?
Yang mana satu anda kerap beli untuk dijadikan koleksi peribadi anda?

VS                  


Ada orang , suka pakai shawl sahaja..memang tak pakai langsung tudung bawal.
Ada orang lain pula, suka pakai tudung bawal sahaja..memang tak reti nak gayakan shawl
Dan............ ada juga yang dua-dua pun dia pakai. Sekejap shawl , sekejap tudung bawal.

Yang mana satu agaknya diri anda ya?
Yang pasti, aku cuma nak cakap satu...

Anda pakai apa2 pun tetap cantik! Sape? anda la...yang sedang baca entry ni :)

Oh lupa, ada lagi satu.
Ada yang suka pakai shawl tapi sebenarnya yang dia pakai tu ialah tudung bawal 4 segi.
Cuma caranya, lipat tudung bawal tu jadi 2 bahagian, lepas tu buat lilitan macam pakai shawl.
Mudahkan... gaya ni memang senang je nak pakai.
Tapi kalau anda rasa tudung bawal 45" tu agak kecil bidangnya kalau nak gayakan seperti shawl..
boleh je guna tudung bawal bidang 60". Pasti lebih selesa dan lebih besar.

Nak tudung bawal plain bidang 60" tak?
Jom buat pesanan di Mulawa Fashion...ada 20 warna menanti anda.
untuk order, sila pm inbox FB Mulawa Fashion atau emelkan ke mulawafashion@gmail.com
available untuk pembelian secara runcit atau borong

Rabu, September 03, 2014

Ebook Mudahnya Memulakan Bisnes Tudung Online Sendiri di Mulawa Fashion




Adakah anda berminat memiliki bisnes online?

Alhamdulillah,
Kini ,ebook yang mengandungi cara memulakan bisnes online telah siap sepenuhnya.
Ebook ini mempunyai 76 muka surat dan sesuai dibaca oleh mereka yang ingin memulakan bisnes online sendiri.Kami memberikan penerangan bermula dari cara merancang bisnes online sehinggalah cara untuk mengendalikannya dalam 5 bahagian  yang penuh pengisian.
Setiap bahagian mengandungi 3 bab. Ebook ini bukan sahaja tertumpu kepada mereka yang ingin memulakan bisnes tudung online sahaja, tetapi ia juga sesuai dibaca oleh mereka yang ingin memulakan perniagaan produk yang lain.

Berikut ialah isi kandungan ebook :-

Bahagian 1 : Cara merancang perniagaan
- Ketahui perkara asas yang perlu dilakukan dalam merancang bisnes online

Bahagian 2 : Daftar dan dokumen
- Proses mendaftar syarikat/akaun bank
- Kenali dokumen yang perlu disediakan untuk bisnes online

Bahagian 3 : Poslaju dan Western Union
- Membincangkan perkara penting yang perlu anda ketahui tentang poslaju dan western union
- Apakah kaitan ke dua-duanya dalam bisnes online?

Bahagian 4 : Operasi kedai online
- Ketahui 3 perkara paling penting tentang bagaimana melancarkan operasi bisnes online

Bahagian 5 : Kemahiran mengendalikan kedai online
- Apakah 3 kemahiran yang perlu anda ada dalam mengendalikan bisnes online?
- Kuasai kemahiran tersebut dan anda pasti mampu mengendalikannya

Dengan penggunaan ayat yang ringkas dan padat, diharapkan ebook ini akan memberikan manfaat kepada anda. Selain itu, pelbagai contoh lampiran penting dalam menguruskan operasi bisnes online juga kami akan berikan secara PERCUMA apabila anda membeli ebook ini.

Harga : RM50
Harga promosi : RM30 untuk 20 orang yang pertama membuat pesanan.

Untuk order, sila :-
- emelkan ke mulawafashion@gmail.com
- pm inbox FB Page Mulawa Fashion

Terima kasih.

Sabtu, Ogos 30, 2014

Borong Tudung Online -Tudung Bawal Kosong Bidang Besar 60"



Untuk mereka yang mencari tudung bawal kosong cop butterfly bidang 60",
kini anda boleh beli secara online di Mulawa Fashion.

Selain boleh digayakan oleh mereka yang memakai tudung labuh, tudung ini juga boleh dipakai seperti shawl.
Ramai yang suka memakai tudung bawal seperti shawl bukan?Caranya ialah:-
1. Lipat tudung bawal kepada 2 bahagian
2. Pakai dan gayakan seperti shawl.
Dengan memilih tudung bawal bidang besar 60", gaya shawl anda pasti lebih selesa.

Tudung ini available untuk pembelian secara runcit dan borong.
Available 20 warna cantik ....

Harga runcit :RM15 sehelai
Harga borong : RM140 /10 helai dan RM200 / 20 helai
* tidak termasuk kos penghantaran
* tidak boleh pilih warna melainkan untuk pembelian secara runcit

Beli sekarang sebelum kehabisan stok.
untuk pembelian, sila pm inbox fb page kami di Mulawa Fashion atau emelkan ke mulawafashion@gmail.com. TQ ..

Ahad, Ogos 24, 2014

Beli online shawl plain cop butterfly di Mulawa Fashion



Bagi penggemar shawl ..
mungkin anda sudah terbiasa memakai shawl dari fabrik chiffon, georgette,viscose dan lain2.

Kini, anda boleh menggayakan shawl dari fabrik yang sama seperti tudung bawal.
Dengan bidang shawl yang besar, ianya selesa digayakan.
Bidang 66 inci panjang X 27 inci lebar adalah ukuran 'standard' bagi menentukan samada
saiz shawl itu besar atau kecil. Ukuran ini bukanlah boleh di kategorikan sebagai 'wide shawl'
kerana biasanya ukuran 'wide shawl ialah 69 inci panjang X 35 inci lebar.
Namun begitu..ia masih ukuran standard bagi shawl.
Ya... saya lebih suka memakai shawl dengan ukuran ini.
Tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil. Ia masih boleh menutup dada apabila digayakan.

Fabrik dari kain bawal biasanya dari kain cotton.
Kalau saya katakan fabriknya seperti fabrik baju sekolah tetapi lebih lembut...
lebih mudah untuk dibayangkan ....kan?
Oleh sebab itu ianya mudah dibentuk dan tidak panas apabila dipakai.



Di Mulawa Fashion, shawl plain cop butterfly ini boleh dibeli secara runcit atau borong.

Harga:-
RM10 sehelai  (Tiada manik)

RM15 sehelai  (Ada manik)

tidak termasuk kos penghantaran

Untuk pembelian secara borong , berikut ialah harganya
RM140 /20pcs semenanjung , RM155/20pcs sabah sarawak (Tiada manik)
RM213 /20pcs semenanjung , RM220/20pcs sabah sarawak ( Ada manik)
* Sudah termasuk kos penghantaran

Warna tidak boleh pilih ya. Kerana kami juga tidak boleh pilih warna dari pembekal.
Yang pasti anda akan dapat 20 warna berbeza seperti kod berikut

Untuk yang ingin berniaga... mungkin shawl plain cop butterfly ini adalah shawl yang boleh dibeli secara borong untuk diniagakan semula. Shawl plain bermakna anda anda boleh menambahkan perincian sendiri
pada shawl untuk dijual. Lebih kreatif pasti hasilnya lebih unik.
Dan jualan juga akan lebih untung!

Untuk pembelian, sila pm inbox FB Page Mulawa Fashion nama,alamat,no tel ,nama shawl dan kuantiti.
atau boleh emelkan ke mulawafashion@gmail.com

TQ








Rabu, Ogos 20, 2014

Ingat senang...........??



nak menempuh jalan jam setiap hari?
memangla tak senang..

Pergi kerja jammed
Balik kerja jammed
Otak pun jammed

ceritanya....menempuh jalan jammed ni telah lama aku tinggalkan.
semenjak kerja sendiri .........ni la antara salah satu perkara yg aku suka.
tak perlu pergi office aku yang jauh tu.

Dan ...........bila hari ni
aku kena jugak keluar awal sebab ada meeting ..
jalan jammed jugak yang aku tempuh.

Ada 2 perkara yang aku kenal pasti tentang aku
1. Skill memandu di waktu sibuk dah kurang...
2. Kesabaran nak menunggu pun dah kurang...

Tahniah untuk anda yang sentiasa melalui situasi ini setiap hari demi mencari rezeki yg halal..
aku salute 200%

Catatan Popular

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Header Illustration by JW Illustrations