Bawal Kosong Cop Kangaroo?
Selain bawal kosong jenama lain, bawal kosong cop kangaroo premium voile juga ramai peminatnya. Maklumla jenama ini paling lama dalam pasaran dan sangat dikenali sekian lama.

PACKAGING
Packaging pun menarik sangat dan didatangkan dengan pelbagai warna

tengok gambar jom!





INFO TUDUNG
Ciri fabrik : tidak terlalu lembik dan selesa dipakai
Ukuran : 45 inci
Jahitan : Kelim
Packaging : Mempunyai balutan plastik di setiap tudung

HARGA TUDUNG BORONG
20pcs : RM180sm, RM190ss
free postage
boleh pilih warna

HARGA TUDUNG RUNCIT 
1pcs : RM12
tidak termasuk postage

CARA UNTUK ORDER?
Whatsapp ke 019-3720661 untuk lihat pilihan warna
DM Instagram @mulawafashion

Bisnes tudung online jom!

Bisnes tudung merupakan antara bisnes yang ramai diceburi oleh wanita sekarang. Tidak kiralah samada berskala kecil dengan menjual kepada keluarga dan rakan terdekat atau berskala besar dengan membuka butik dan mempunyai plan pemasaran yang hebat.

BISNESS TUDUNG ONLINE
Ya, online. Dengan adanya E-commerce website, FB, Whatsapp,Instagram dan lain-lain lagi perniagaaan secara online kini jadi pilihan. Yang penting, anda hanya perlu tahu bagaimana mengendalikan media sosial tersebut.

BORONG TUDUNG
Ini penting. Kerana ini adalah produk yang ingin anda jual. Boronglah tudung dari pembekal tudung yang mampu menawarkan anda harga yang berpatutan. Dalam bisnes tudung istilah kodi sentiasa digunakan. Ingat SEKODI tudung adalah bersamaan 20 helai tudung. Jika anda tinggal jauh dari pusat borong tudung, beli sahaja secara online. Kini mudah, pembekal tudung borong juga menawarkan khidmat jualan online. Jadi tudung yang anda pesan akan diposkan kepada anda.

Sebagai permulaan, saya sarankan anda menjual tudung bawal kosong atau shawl keknis. Sudah tentulah kerana harga yang diperolehi lebih murah dan peminat tudung bawal kosong dan shawl keknis juga ramai. Kurang Risiko!! Jadi, whatsapp Mulawa Fashion di no 019-3720661 untuk borong tudung ya.

Dapatkan tudung bawal plain airis premium, bawal plain rania , bawal plain kangaroo , bawal plain hidayu atau mungkin shawl plain keknis? Jom bisnes tudung online.............

Jumpa di next post !




Bawal Kosong Cop Rania pulak?
Apa beza dengan bawal kosong airis premium dan bawal kosong kangaroo

Berbeza supplier
Ya. jawapan ini selalu aku berikan kepada pelanggan yang bertanya. Pada aku ini jawapan no. 1. Bila dah berbeza supplier tentulah ada beza pada harga dan beza pada kualiti kain

Harga dan kualiti
Secara jujurnya , bawal kosong cop rania dijual lebih murah berbanding bawal cop airis premium dan bawal cop kangaroo jika dibeli pada harga borong. Kualiti kurang bagus jika lebih murah? Tidak juga. TIDAK. Bawal kosong rania masih best dipakai. Bukan jenis bawal yang terlalu nipis, berbulu benang jika dibasuh atau melekat2 bila diiron. Komposisi fabrik menentukan. Tapi malasla nak cerita pasal komposisi......haha

2011
Aku start jual bawal cop rania semenjak mula berniaga online tahun 2011. Masa tu memang supplier tak letak cop pada tudung. Kemudian letak cop butterfly..........sampaila letak brand cop rania bersama gambar rama2. Macam tu la ceritanya............

tengok gambar jom!





INFO TUDUNG
Ciri fabrik : Tidak melekat /tidak terlalu lembik
Ukuran : 45 inci
Jahitan : Kelim

HARGA TUDUNG BORONG
20pcs : RM130sm, RM140ss
free postage
boleh pilih warna

HARGA TUDUNG RUNCIT 
1pcs : RM12
tidak termasuk postage

CARA UNTUK ORDER?
Whatsapp ke 019-3720661 untuk lihat pilihan warna
DM Instagram @mulawafashion

Bisnes tudung online jom!



Trend memakai tudung bawal blink- blink sarat dengan batu tabur hotfix simple atau sarat jadi pilihan wanita Malaysia sekarang. Maka, jualan tudung bawal kosong mempunyai permintaan. Jualan hotfix juga mempunyai permintaan.

Tudung bawal kosong Airis Premium
Jenama bawal airis makin mengumpul peminat setia. Jika dahulu bawal kosong cop kangaroo dan bawal kosong cop rania jadi pilihan. Kini, bawal airis juga popular di kalangan peminat setia tudung bawal kosong. Secara jujur, aku suka fabrik bawal airis premium kerana kainnya tidak melekat bila di iron atau dipakai. Ada lagi satu bawal airis tawarkan iaitu bawal airis exclusive ( dah tentulah harga lagi mahal dari bawal airis premium- nanti cerita)

Tudung Bawal kosong
Apa pun jenama tudung, Mulawa Fashion tetap menjual Bawal Airis Premium, Bawal Rania, Bawal Kangaroo, Bawal Hidayu, Bawal kosong tanpa label untuk memenuhi permintaan mereka yang menjalankan bisnes tudung. Ini kerana, cita rasa pemakai berbeza-beza. Harga juga berbeza-beza.Kualiti fabrik juga berbeza-beza.

Jumpa lagi di next post!
Sila klik katalog Borong Tudung untuk lihat harga dan info tudung atau whatsapp 019-3720661


Motif Bunga oh Bunga.
Kesukaan wanita dalam bergaya......

Bosan Tudung Bawal Printed
Bosan ke? Kalau bosan apakata kita berubah pula dengan menggayakan tudung bawal yang dijahit tangan perinciannya.Pasti nampak berbeza dan eksklusif.

Jahit Tangan
Bukan mudah ya. Perlukan kesabaran yang tinggi untuk siapkannya. Dan ini juga satu skill yang bukan semua orang ada tau. Jadi, kalau perlu bayar lebih untuk nilai bagi jahitan tersebut apalah salahnya kan.

Tudung bawal tabur
Memang in sekarang kan. Jadi, kita upgrade lagi sikit dengan perincian yang bukan sekadar batu tabur sahaja, tapi siap ada bunga keras dan bunga lace lagi. Oh , kita letak daun reben untuk effect yang lebih real.

So , apa lagi.......tengok gambar jom!


Belanja gambar satu warna dahulu.
Untuk gambar warna yang lain cepat whatsapp 019-3720661 sekarang.
Limited, Evergreen dan yang penting KELAINAN.
Harga? RM35 sahaja sehelai tak termasuk postage.

Borong Tudung
Untuk borong, serendah 5 helai pun sudah dapat diskaun. Jom la beli tudung bawal kami :)
Untuk pakai atau untuk meniaga semula ...boleh sahaja.

Bisnes tudung online jom!


Berniaga tetapla berniaga kan.
Untuk yang berniaga tudung bawal dah pastilah tudung bawal terkini akan jadi pilihan.

Tudung bawal
Tudung bawal turki dan tudung bawal satin memang sangat trendy sekarang.
Pilihan warna yang terang, corak tudung bawal yang elegan dan jenis kain yang berkualiti..sudah pasti jadi jaminan untuk mendapat ramai pembeli.

Mulawa Fashion dan Tudung Bawal
Jadi, nantikan saja pilihan tudung bawal terkini yang akan dijual oleh kami.
Jika nak borong tudung bawal, ingatlah Mulawa Fashion ya.


Jumpa lagi di next post!
Happy New Year 2016.

Banyak suka dan duka dilalui sepanjang tahun 2015.
Anda semua pun mesti melalui perkara yang sama kan!

Seperti biasa, entry new year ni pastinya akan aku gunakan untuk rekod angka2 penting my mulawa. Senang untuk buat perbandingan dengan prestasi tahun lepas.

Blog ni sekarang dan ada views 848,137   .... berbanding 664,262 new year 2015.
Target 1 juta views masih belum tercapai nampaknya.
Untuk FB pulak 30,178 likes ... berbanding dulu 26,944
Dan tambah lagi satu Google+  4, 418,696 views berbanding 2,876,407 views tahun lepas
TQ semua!

Semuanya atas sokongan anda juga.
Dan.... blog post juga yang teruk. Tiada peningkatan.
Mungkin sibuk dan mungkin juga gagal plan masa untuk post entry baru.
Akan diperbaiki .

Welcome 2016
Sungguh-sunguh, aku mengharapkan perkara paling terbaik berlaku tahun ini.

Juga aku doakan yang terbaik untuk korang semua ya!

Bye..bye 2015....
Tahun ini sambut 2016 sambil makan lewat malam bersama semua adik beradik lelaki aku yang sudah besar panjang.