Bawal Kosong  > Bawal Satin > Bawal Crepe

Bagi yang gemar memakai tudung bawal kosong 4 segi, pasti sedar dengan perubahan gaya tudung sekarang. Jika dulu bawal plain kosong jadi kegemaran, kemudian peminat tudung bawal teralih sebentar menggayakan bawal satin seperti digayakan seorang pelakon dalam drama.

Namun begitu, bukan semua bersedia menggayakan bawal satin kerana teksturnya kainnya yang licin dan  berkilat.

Dan kini, masa untuk bawal crepe pula. Tekstur kain yang mudah dibentuk dan mempunyai kilatan yang minima ( tidak seperti satin) menjadikan ia pilihan yang tepat jika anda sudah bosan menggayakan tudung bawal kosong biasa.

Dah pernah cuba menggayakan bawal crepe? Cubalah kerana terdapat pelbagai gred bawal crepe yang berada di pasaran. Dari yang paling mahal seperti bawal crepe cop senorita sehinggalah bawal crepe murah yang tidak mempunyai cop. Anda buat pilihan.

Jika anda mahu membeli bawal crepe secara borong, sila whatsapp 019-3720661.
Kami menawarkan belian borong bawal crepe berikut:-
1. Tudung Bawal Crepe Cop Senorita Bidang 45"
2. Tudung Bawal Crepe Rania Bidang 45"
3. Tudung Bawal Crepe Tanpa cop Bidang 45"
4. Oblong shawl crepe ( shawl plain full curve)
5. Tudung bawal crepe tanpa cop bidang 60"


Semuanya dijual dengan harga yang berbeza.
Jangan lupa whatsapp ya!



Sempena 10 hari lagi menyambut hari kemerdekaan.
3 design ini kami tawarkan harga yang lebih murah dari biasa.
Boleh simpan buat koleksi 1 set 5 warna ni kan.
Dan kalau beli 10pcs...boleh la hadiahkan lagi 1 set tu kepada keluarga/rakan baik anda.
Jom checkout design terpilih berikut.
Jika ada pertanyaan/order whatsapp saja ke no tertera ya!

Info tudung
Fabrik : Cotton/mudah dibentuk dan selesa
Bidang : 45 inci




Assalamualaikum semua,
Whatsapp 019-3720661 untuk pertanyaan tentang tudung ini secara borong.
RM18/pcs bagi pembelian secara runcit tidak termasuk postage.
Sengaja kami lambat untuk upload design ini sebenarnya kerana memang jahit untuk 10pcs sahaja.
Tinggal 2 hari lagi sebelum tarikh akhir pengeposan ke Poslaju ( supaya penerima menerima parcel sebelum hari raya)

Okay....sila lihat gambar design bawal lady lace ini ya
4 warna sahaja available.
Nanti lepas raya kami update design lace yang lain pula.
Kalau suka whatsapp segera ke 019-3720661 untuk pesanan.
TQ


Hari raya bakal menjelma.
Bagaimana persediaan menyambut hari raya anda?
Pakaian dan kuih raya pastinya antara barang yang perlu disediakan.

Seringkali apabila menjelang hari raya, kita akan beritahu atau telefon atau juga whatsapp orang tersayang supaya jangan membeli keperluan raya kerana kita akan belikan untuk mereka.

" Mak, raya ni jangan beli kuih raya ya, abang ngah sponsor. Atau kalau mak nak beli, jangan beli banyak sangat"

Itulah antara ayat yang selalu kita ucapkan. Kuih raya pastinya diperlukan untuk disediakan kepada tetamu yang datang nanti. Selain membeli untuk diri sendiri, pastinya kuih raya juga boleh kita hadiahkan kepada keluarga atau rakan-rakan kita. Tentu mereka gembira menerimanya.

Jika anda tinggal di kawasan sekitar Shah Alam, kini ada cara mudah untuk membeli kuih raya. Order-buat pembayaran- kuih raya akan dihantar ke alamat yang anda berikan ( tertakluk kepada kawasan terlibat )

Pakej RM100 dan pakej RM50 ditawarkan. Sila rujuk info di bawah


Kerepek dan kacang
Kerepek ubi dan kacang shantung sungguh sedap dikunyah sekiranya perut sudah senak memakan pelbagai makanan berat seperti ketupat rendang dan pelbagai juadah yang lain.. Berat setiap bungkusan ialah 500g. Berbaloi beli kerana jumlah yang anda dapat pasti lebih banyak dari biasa.

Kuih Siput
Kuih tradisional pilihan ramai. Rasakan kuih siput kami yang rangup dengan rasa kari dan masin yang sesedap rasa! Pasti menyelerakan dan nak lagi apabila dimakan.750g kuih siput dalam satu bekas membuatkan anda rasa tak cukup nanti.

Biskut Koko Kacang
Kanak-kanak sukakan rasa coklat. Taburan kacang di atas biskut sebagai penambah rasa membuka selera. Pasti mereka sukakannya.

Tart Nenas
Biskut wajib di hari raya. Cair di dalam mulut apabila dikunyah, Sedap.
45 pcs saiz tart nenas yang besar dan inti yang banyak . Sukar untuk anda mengatakan bahawa kami kedekut menjual tart nenas.

Biskut Mix Kopi Donut
Mesti cuba! Rasa kopi pada biskut memang menyelerakan . 3 jenis taburan yang berbeza diletakkan di atas donat cute tersebut. Tak kira dewasa atau kanak-kanak pasti sukakannya. 56pcs dalam satu bekas bolehlah dikongsi bersama ya!

Setiap pakej mengandungi list item biskut yang berbeza. Buat pilihan yang mana suka seperti di bawah. 


Anda akan mendapat percuma kacang cili 500g sekiranya membuat pembelian selewat-lewatnya esok. Tiada cash on delivery. Pembayaran mestilah dimasukkan ke dalam akaun yang akan kami berikan dan penghantaran akan dibuat pada waktu yang ditetapkan.

Untuk lihat pakej RM50, sila whatsapp no yang tertera seperti di bawah :-
(019-3720661)


Jom shopping kuih raya. Pasti sedap dan mempunyai pelbagai rasa.


Salam Ramadhan semua,

Hari ini masuk hari ke 2 puasa.
Semoga segala urusan dipermudahkan bagi kita semua.

Bagaimana dengan perancangan baju raya dan tudung raya anda?
Adakah anda sudah plan warna apa yang ingin digayakan di pagi raya nanti?
Jika anda masih belum, selalulah melawat blog ini kerana Mulawa Fashion akan sentiasa update design terbaru untuk tudung raya 2015 bermula minggu ini. Dan jika anda menjual tudung, design terdapat di sini juga boleh dibeli secara borong untuk diniagakan.

Okay..design pertama minggu ini ( 18.6,2015)
Bawal Rania Songket
Bidang 45 inci
Fabrik cotton silk
Menggunakan 2 warna benang.
Jika diterbalikkan warna benang songket akan menjadi
warna kesuluruhan tudung dan sebaliknya.

Jika anda belum mengenali fabrik cotton silk,
berikut ialah ciri-ciri fabrik
1. Mudah dibentuk dan lembut
2. Tidak jarang dan ketebalan adalah sesuai untuk digayakan
3. Berkilat pada kadar yang minima tidak seperti satin
4. Kelihatan bayang campuran 2 warna. Tampak eksklusif

Jika berminat, sila whatsapp 019-3720661 atau ke FB page Mulawa Fashion.
Sila lihat harga dan warna yang lain di sini.



Assalamualaikum semua,
Setelah 3 tahun beroperasi, kami sedia memulakan program dropship bermula bulan ini. Buat permulaan, 25 orang akan kami pilih. Sila hubungi kami di whatsapp/emel/pm untuk maklumat lanjut. TQ


Welcome to our team!