Shopping Baju Raya online jom!
Bergaya sungguh baju melayu fesyen terkini dari Dato' Aliff Syukri.

Kelainan
Sudah biasa sangat kalau baju melayu itu sama warna baju dan seluar. Sepasang orang kata. Untuk baju melayu Aliff Syukri kali ini, warna seluar ialah warna hitam yang sepadan dengan poket baju  melayu tersebut. Tak suka? Jangan kata tak suka dulu please! Cuba tenung dulu.... kacak bergaya kot macam ni. 



Baju  melayu VS kurta
Kreatif sangat. Baju melayu ini boleh digayakan seperti kurta kalau samping tersebut ditanggalkan.
Bahagian belakang baju sedikit panjang dari bahagian depan. Bukan itu saja, lengan baju juga boleh dilipat dan dibutangkan. Jangan tak tahu, ramai perempuan beranggapan lelaki sangat nampak handsome bila lengan baju yang panjang itu dilipatkan. Boleh cair perasaan,.



Okay, klik sini untuk lihat warna baju , keterangan baju dan harga.
Harga sangat berpatutan dan PERCUMA samping jika buat pembelian.
Jom shopping baju raya dan baju melayu 2017.

Berniaga tetapla berniaga kan.
Untuk yang berniaga tudung bawal dah pastilah tudung bawal terkini akan jadi pilihan.

Tudung bawal
Tudung bawal turki dan tudung bawal satin memang sangat trendy sekarang.
Pilihan warna yang terang, corak tudung bawal yang elegan dan jenis kain yang berkualiti..sudah pasti jadi jaminan untuk mendapat ramai pembeli.

Mulawa Fashion dan Tudung Bawal
Jadi, nantikan saja pilihan tudung bawal terkini yang akan dijual oleh kami.
Jika nak borong tudung bawal, ingatlah Mulawa Fashion ya.


Jumpa lagi di next post!
Happy New Year 2016.

Banyak suka dan duka dilalui sepanjang tahun 2015.
Anda semua pun mesti melalui perkara yang sama kan!

Seperti biasa, entry new year ni pastinya akan aku gunakan untuk rekod angka2 penting my mulawa. Senang untuk buat perbandingan dengan prestasi tahun lepas.

Blog ni sekarang dan ada views 848,137   .... berbanding 664,262 new year 2015.
Target 1 juta views masih belum tercapai nampaknya.
Untuk FB pulak 30,178 likes ... berbanding dulu 26,944
Dan tambah lagi satu Google+  4, 418,696 views berbanding 2,876,407 views tahun lepas
TQ semua!

Semuanya atas sokongan anda juga.
Dan.... blog post juga yang teruk. Tiada peningkatan.
Mungkin sibuk dan mungkin juga gagal plan masa untuk post entry baru.
Akan diperbaiki .

Welcome 2016
Sungguh-sunguh, aku mengharapkan perkara paling terbaik berlaku tahun ini.

Juga aku doakan yang terbaik untuk korang semua ya!

Bye..bye 2015....
Tahun ini sambut 2016 sambil makan lewat malam bersama semua adik beradik lelaki aku yang sudah besar panjang.







Assalamualaikum semua,

Kini, kami wujudkan group borong tudung khas untuk anda.
Melalui group, kami akan update anda design terbaru samada melalui group FB atau pun  whatsapp broadcast ( Tiada group dalam whatsapp diwujudkan untuk mengelakkan anda menerima notifikasi yang mungkin anda rasakan mengganggu whatsapp anda).

Group borong
Ini ialah link group . Klik sini
Selain group FB, anda juga boleh mendapatkan update melalui whatsapp.
Sila taip " update borong" dan whatsapp ke 019-3720661 untuk info.

Faedah
Selain menerima update, anda akan menerima :-
1.Sehelai tudung percuma bagi setiap pembelian 20pcs design yang sama.
2.Diskaun sempena bulan hari jadi anda
3.Dan lain-lain................ whatsapp untuk tahu cara mendapatkan faedah ini

Jom la join
Jangan tunggu lagi...............
Sebelum group ini kami tutup, whatsapp saja 019-3720661 untuk info,
Jika anda baru berniaga tudung, inilah peluangnya...........
kami bantu anda untuk mendapatkan stok tudung pada harga yang berpatutan


Promosi 9eptember special telah berakhir,
In bermakna promosi 10ctober awesome akan bermula.

It's perfect 10.
Sempena oktober ini, anda boleh beli tudung berikut secara runcit pada harga RM10 sehelai.
Harga pos setiap 1-5 helai ialah RM6 sm, RM9 ss
* Bergantung kepada kod available





Untuk promosi tudung pada harga borong pula,
sila klik link di bawah
Design 1
Design 2
Tiada rahsia.
Ramai wanita sukakan bunga.

KENAPA?
Senang je jawapannya.
- Feminin
- Cantik
-Warna menarik
 Sesuai sangat dengan wanita kan.

YANG MANA SATU
Bunga besar atau bunga kecil yang cute?
Terpulang pada citarasa wanita itu sendiri. Biasanya, kalau baju kurung dah tentu ramai yang sukakan motif bunga-bunga kecil. Nampak ayu! Kalau tudung juga begitu.
Kalau bunga besar..kenalah pandai pilih.Takut tersama dengan corak pada langsir pula nanti.




POPULAR
Ros, Sakura dan Carnation.
Tiga jenis bunga ini selalu jadi pilihan apabila memilih fabrik bermotifkan bunga.
Mungkin kerana kuntumannya yang cantik kan.


 MINAH BUNGA
Sesekali apa salahnya. Asyik bergaya dengan baju/tudung polos, corak belang, polkadot saja...
Cuba pilih corak bunga pula. Cantik dan pasti cantik.

P/S : Check out tudung bawal baru september bermotifkan corak bunga 3D. Klik sini



bangun pagi untuk pergi kerja/kuliah.

Wow!
Bab terlambat bangun ni memang satu keadaan yang kalau boleh tak nak hadapi. Boleh sakit jantung dibuatnya. Biasa berlaku kalau terlampau letih dan terus tidur mati malam sebelumnya.


Kalau dah terlambat tu, mandi biasa 30 minit boleh jadi 3 minit.
Drive kereta penuh berhemah...tetiba boleh jadi racer.

Tapi kalau perempuan terlambat bangun, dia memang tak akan sanggup keluar rumah dengan pakai tudung tanpa iron kan? Walaupun lambat...sambil meloncat tergesa2 tetap nak iron tudung!

Okay, masa ini lah fungsi tudung jenis fabrik crumple akan jadi penyelamat.
Sebab..tak perlu iron pun. Terus pakai je . Mudahkan!
Kalau masih tiada koleksi jenis tudung seperti ini, dapatkan lah satu. Di waktu diperlukan, memang kita perempuan akan sangat berterima kasih dengan pencipta fabrik jenis crumple.

Nota:
Klik sini, untuk lihat design shawl crumple available di Mulawa Fashion