Sabtu, Ogos 30, 2014

Borong Tudung Online -Tudung Bawal Kosong Bidang Besar 60"



Untuk mereka yang mencari tudung bawal kosong cop butterfly bidang 60",
kini anda boleh beli secara online di Mulawa Fashion.

Selain boleh digayakan oleh mereka yang memakai tudung labuh, tudung ini juga boleh dipakai seperti shawl.
Ramai yang suka memakai tudung bawal seperti shawl bukan?Caranya ialah:-
1. Lipat tudung bawal kepada 2 bahagian
2. Pakai dan gayakan seperti shawl.
Dengan memilih tudung bawal bidang besar 60", gaya shawl anda pasti lebih selesa.

Tudung ini available untuk pembelian secara runcit dan borong.
Available 20 warna cantik ....

Harga runcit :RM15 sehelai
Harga borong : RM140 /10 helai dan RM200 / 20 helai
* tidak termasuk kos penghantaran
* tidak boleh pilih warna melainkan untuk pembelian secara runcit

Beli sekarang sebelum kehabisan stok.
untuk pembelian, sila pm inbox fb page kami di Mulawa Fashion atau emelkan ke mulawafashion@gmail.com. TQ ..

Ahad, Ogos 24, 2014

Beli online shawl plain cop butterfly di Mulawa Fashion



Bagi penggemar shawl ..
mungkin anda sudah terbiasa memakai shawl dari fabrik chiffon, georgette,viscose dan lain2.

Kini, anda boleh menggayakan shawl dari fabrik yang sama seperti tudung bawal.
Dengan bidang shawl yang besar, ianya selesa digayakan.
Bidang 66 inci panjang X 27 inci lebar adalah ukuran 'standard' bagi menentukan samada
saiz shawl itu besar atau kecil. Ukuran ini bukanlah boleh di kategorikan sebagai 'wide shawl'
kerana biasanya ukuran 'wide shawl ialah 69 inci panjang X 35 inci lebar.
Namun begitu..ia masih ukuran standard bagi shawl.
Ya... saya lebih suka memakai shawl dengan ukuran ini.
Tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil. Ia masih boleh menutup dada apabila digayakan.

Fabrik dari kain bawal biasanya dari kain cotton.
Kalau saya katakan fabriknya seperti fabrik baju sekolah tetapi lebih lembut...
lebih mudah untuk dibayangkan ....kan?
Oleh sebab itu ianya mudah dibentuk dan tidak panas apabila dipakai.



Di Mulawa Fashion, shawl plain cop butterfly ini boleh dibeli secara runcit atau borong.

Harga:-
RM10 sehelai  (Tiada manik)

RM15 sehelai  (Ada manik)

tidak termasuk kos penghantaran

Untuk pembelian secara borong , berikut ialah harganya
RM140 /20pcs semenanjung , RM155/20pcs sabah sarawak (Tiada manik)
RM213 /20pcs semenanjung , RM220/20pcs sabah sarawak ( Ada manik)
* Sudah termasuk kos penghantaran

Warna tidak boleh pilih ya. Kerana kami juga tidak boleh pilih warna dari pembekal.
Yang pasti anda akan dapat 20 warna berbeza seperti kod berikut

Untuk yang ingin berniaga... mungkin shawl plain cop butterfly ini adalah shawl yang boleh dibeli secara borong untuk diniagakan semula. Shawl plain bermakna anda anda boleh menambahkan perincian sendiri
pada shawl untuk dijual. Lebih kreatif pasti hasilnya lebih unik.
Dan jualan juga akan lebih untung!

Untuk pembelian, sila pm inbox FB Page Mulawa Fashion nama,alamat,no tel ,nama shawl dan kuantiti.
atau boleh emelkan ke mulawafashion@gmail.com

TQ








Rabu, Ogos 20, 2014

Ingat senang...........??



nak menempuh jalan jam setiap hari?
memangla tak senang..

Pergi kerja jammed
Balik kerja jammed
Otak pun jammed

ceritanya....menempuh jalan jammed ni telah lama aku tinggalkan.
semenjak kerja sendiri .........ni la antara salah satu perkara yg aku suka.
tak perlu pergi office aku yang jauh tu.

Dan ...........bila hari ni
aku kena jugak keluar awal sebab ada meeting ..
jalan jammed jugak yang aku tempuh.

Ada 2 perkara yang aku kenal pasti tentang aku
1. Skill memandu di waktu sibuk dah kurang...
2. Kesabaran nak menunggu pun dah kurang...

Tahniah untuk anda yang sentiasa melalui situasi ini setiap hari demi mencari rezeki yg halal..
aku salute 200%

Selasa, Julai 22, 2014

Jom pakat selfie raya ini bersama Mulawa Fashion



Jom pakat selfie raya ini..dan anda mungkin pemenang yg akan menerima hadiah tudung dari kami untuk 3 bulan berturut - turut
Caranya:-
1. Selfie bersama tudung yang dibeli dari Mulawa Fashion
( sah untuk semua design tudung yg pernah dibeli dari kami)
2. Upload di Instagram atau Facebook anda
3. Letakkan caption/status terbaik anda dengan hashtag #ilovemulawa dan tag kami pada yang berikut:-
............ @mymulawa untuk Instagram
............ Mulawa Fashion untuk Facebook
4. Contest bermula pada hari raya pertama hingga hari raya ke-10
5. Gambar selfie anda akan kami upload di album FB kami.
6. 3 pemenang bertuah akan kami pilih berdasarkan caption/status serta gambar yang terbaik.
TQ......


Ahad, Julai 13, 2014

Jom Beli Shawl Raya Online di Mulawa Fashion Sempena Aidilfitri 2014



Shawl Princess
Klik link untuk info
Shawl Princess
Klik link untuk info
Shawl Plain Cop Butterfly
Klik link untuk info
Shawl Plain Cop Butterfly
Klik link untuk info

Sabtu, Julai 05, 2014

Beli tudung bawal online RM10 sehelai di Mulawa Fashion




Duit merah atau RM10.
hanya dengan amount ini anda boleh memiliki koleksi mulawa bawal amrina floral atau bawal amrina fancy petak sehelai. Harga biasa kami ialah RM14 sehelai.

Sempena aidilfitri yang bakal menjelma, anda boleh jadikan tudung ini sebagai salah satu pilihan tudung raya 2014 anda. Mudah saja nak dapatkan . Kerana anda hanya perlu beli tudung secara online di FB page kami iaitu Mulawa Fashion. sila klik link untuk lihat photo album

Tudung bidang 45 inci ini kami datangkan dengan 20 pilihan warna- perincian floral dan 5 pilihan warna perincian fancy petak. Unik kerana ia "custom made" dari kami .


Mana satu pilihan anda? floral atau fancy petak?
apa kata anda beli dua-dua sekali sebelum kehabisan stok.
Tudung murah dan berbaloi untuk dibeli sekarang

Jom shopping tudung raya 2014 online di Mulawa Fashion ya.

Khamis, Julai 03, 2014

Jom beli tudung raya 2014 di Mulawa Fashion




atau dengan kata lain beli tudung bawal online :)
Inilah dia design sempena hari raya aidilfitri 2014
dari kami di Mulawa Fashion. custom made ya.
Suka tak ? kalau suka beritahu kawan .... kalau tak suka kami relakan.hehe

Semua sekali ada 20 kod yang available.
sila klik link utk lihat info tudung ya
Happy shopping tudung raya 2014 ....

p/s : entry pendek saja....nanti aku akan buat entry panjang utk design tudung raya ni.




Catatan Popular

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Header Illustration by JW Illustrations