Oh Gaya Tudung...Macam2 Gaya

Aku suka tengok gaya tudung sekarang.
Banyak sangat perubahan dari zaman aku di Universiti dulu-dulu.
Walaupun tak de la lama sangat aku rasa ....aku dah habis belajar.
Dulu gaya tudung kami bawal 4 segi...lipat jadi 3...letak kerongsang bawah dagu...letak pin atas bahu..
atau paling stailo ...letak satu bahagian lagi atas kepala...
Pernah sorang student lelaki tanya aku...itu fesyen pontianak ke?
Kenapa pulak aku tanya balik?..Jawapan dia sebab korang pakukan tudung tu atas kepala..
Haha... pontianak bertukar jadi orang sebab paku kat leher la...... macam2 kisah karut...

Sekarang ni confirm kalau di bilik kuliah penuh dengan fesyen lilit sana sini..
Lilit jangan tak lilit...

Tapi paling aku suka gaya tudung bawal yang macam Najwa Latiff pakai ...
Praktikal la jugak nak gayakan... bukannya macam fesyen yang sesuai kat runway je:)

Tapi tudung ni kosong...kosong...kosong kan????

Jadi , aku dapat ilham untuk jadikan tudung gaya macam ni supaya tak kosong....


Tambah lagi seri tu dengan Tudung Bawal Printed-Butterfly
Okay...tudung macam ni harganya RM 30 ( tidak termasuk kos penghantaran)
Ada banyak lagi warna yang lain ..boleh check di
http://www.facebook.com/pages/Mulawa-Fashion

Aku letak sekali cara-cara nak gayakan tudung ni ya

Selamat menggayakan tudung ni..dan sudi2 lah like Page kami di fb : Mulawa Fashion
... Agaknya kalau student lelaki yang cakap fesyen pontianak dulu tengok gaya tudung ni...
    apala nama fesyen yang dia panggil kan.....hehe

Bye semua,

Delina
Catat Ulasan