Beg Tangan kesayangan

Assalamualaikum..
Aku mulakan entry ni dengan gambar beg tangan yang aku baru beli.... majalah iklan dia je..haha..suprise tak????
Jujurnya..memang tak berkemampuan nak beli pun...

Okay...fesyen dan beg tangan memang tak dapat dipisahkan
Cuba korang ingat berapa beg tangan yang korang ada dari mula korang kerja sampai la sekarang.
Berapa RM yang paling mahal korang sanggup berbelanja untuk beg tangan?
Pernah tak korang beli brand yang tak ori? hehe banyak soalan aku kan..

Oh beg tangan... kalau pergi KLCC memangla cantik2 beg tangan yang di display.
Tapi memang gigit jari la tengok dari luar..
Dapat tengok dari jauh je... sebab confirm aku memang tak berani nak masuk kedai tu..

Seperti biasa jom sakitkan hati kita sendiri dengan tengok gambar2 ni... yang aku snap dari majalah bazaar malaysia..credit to them..aku hanya snap dr majalah je okay..



Cantik kan? ....ada rasa2 pergi kayangan kalau dapat beli salah satu dari yang kat atas tu...Saje aku tak besarkan gambar2 ni ..supaya biar nampak ala2 kejauhan gitu..tak bisa digapai:)

Apa2 pun bersyukur dengan apa yang kita mampu sekarang.
Sebab ..beg tangan hanyalah beg tangan...
Yang penting kita masih ada tangan untuk mencari rezeki kan..

So, kalau korang yang nak berbelanja beg tangan tu..beli la masa Sale sahaja..

Ingat..duit gaji kita..kita kena save certain amount dulu..dan baru la belanja yang selebihnya.
Bukan .. belanja dulu..baru save certain amount lepas tu...

pssst..cuba check beg tangan kita..kemas ke tak?
tersusun atau main campak je kat dalam tu..hehe.
Korang jenis yang mana? jawab dalam hati ya
Aku? biarlah rahsia.........................................

dan seperti biasa..jangan lupa check out fb ku di Mulawa Fashion
tapi tak de jual handbag ya:)




Catat Ulasan