Iklan Tudung Mulawa di Majalah IK

Excited!!!!

Iklan Tudung Mulawa dah keluar di Majalah IK untuk isu bulan ini.
Boleh la dapatkan dipasaran sambil tambahkan pengetahuan membaca kat majalah tu.
Majalah dari Jutawan Internet - Irfan Khairi kot..... mesti banyak pengisian kan

Excited ke 2, sebab aku yang design layout dia...
Ala-ala berangan la jadi designer kali ini.
Pilihan layout,warna,wording semua aku buat sendiri.
Agak puas hati dan aku cuba design better next time..
Yang penting gambar jelas dan aku tak jealous dengan iklan orang lain :)

So, samada aku berangan sendiri atau memang cantik, korang putuskan la sendiri.
Dipersembahkan iklan ku  2 muka surat.

Aisyah nama model ni.
Thanks Aisyah sebab sabar sangat2 masa photoshoot ni . Berjam2 jugakla nak siapkan snap2 segala bagai tu.
Yang make up dan snap gambar Sola Wedding Couture .... class make up dia!!!
Boleh check out fb Sola Wedding Couture kat sini ..
http://www.facebook.com/pages/Mulawa-Fashion/380806148606222?ref=hl#!/ShalazCouture
So, thanks kat Aisyah & Sola ya...

Model gayakan 2 design tudung mulawa.
Warna Ungu dan Kuning tu , Tudung Bawal Printed-Butterfly.
Harga :RM 30
Material :Bawal

Lagi satu tu, Shawl chiffon and polkadot
Harga :RM 36
Material :Chiffon Damonte & Lycra Polkadot

Untuk pembelian boleh isi borang tempahan kat blog ni atau check di fb kami
http://www.facebook.com/pages/Mulawa-Fashion/380806148606222?ref=hl#!/pages/Mulawa-Fashion/380806148606222
 atau emel je ke mulawafashion@gmail.com

Ni cover magazine yang aku cerita ni...
Kecik je aku tampal ....sebab gambar iklan aku mestila lagi besar dari cover ni .
Sebab? ni kan blog aku...haha

So, end cerita excited aku ni.
thanks semua....jumpa next entry ya

-Delina-



Catat Ulasan