Kembalikan semangat yang hilang...

Pernah tak korang semua rasa tiba2 semangat hilang?
Hilang entah ke mana...
Tiba2 rasa hilang semangat nak kerja/hilang semangat nak belajar/hilang semangat nak pakai cantik2/hilang semangat nak pakai make-up...dan segala bagai semangat..

Dan semangat tu hilang sebab macam2 alasan..

Oh...masa ni la kita perlukan motivasi kan..
Motivasi untuk mengembalikan semangat...

Jadi, apa kata kita dengar lagu2 yang ada lirik2 best..
dan jangan lupa nyanyi sekali dengan penuh semangat okay..sebab aku dah link kan dengan vidoe kat youtube yang ada lirik sekali.. NYANYI BERSAMA2 OKAY!!!

Supaya ada SEMANGAT semula
Supaya ada MOTIVASI semula
*****

1. Kalau hilang semangat sebab ada orang pertikaikan apa yang korang sedang lakukan skrg
    ... samada kerja atau belajar...
aku cadangkan korang dengar lagu ni...
Country Strong..by Gwyneth Paltrow
..Push me in the corner
..And I'll come out fighting
..I may lose but i'll always keep my faith..

atau lagu ni pun okay jugak ...
The Climb..by Miley Cyrus
..Ain't about how fast I get there
..Aint's about what's waiting on the other side
..It's the climb....
*******

2. Kalau hilang semangat sebab ada orang cakap kita tak cantik(macamla dia cantik sgt kan:)
aku cadangkan korang dengar lagu ni...
Who says ..Selena Gomez
..Trust me, that the price of beauty
..Who says you're not pretty
..Who says you're not beautiful
..Who says...

3.Kalau hilang semangat sebab menyampah dengan seorang lelaki
aku cadangkan korang dengar lagu ni......
That don't impress me in much...by Shania Twain
..Okay, so you are Brad Pitt
..That don't impress me much
.. So ya' got the look, but haven't got the touch

atau lagu ni pun okay jugak...
Mr know it all.....bu Kelly Clarkson
..So what you have got the world  at your feet
...and you know everything about everything
..but you don't
****

4. Kalau hilang semangat sebab putus cinta....
aku cadangkan korang dengar lagu ni...
Stronger...What doesn't kill you ..Kelly Calrkson
...Thanks to you i finally thinking about me
...You know in the end
...the day you left was just my beginning in the end

atau lagu ni pun okay jugak ...
Over you...by Daughtry
..Cause the day I thought I'd  never get through
..I got over you
****

Sebab..we are adult enough to face the problem
Coz.. Big Girls Don't Cry..



Dan jangan lupa lepas nyanyi2 tu...
do lepak at my fb Mulawa Fashion okay:)

Good nite everyone
Bring it on GIRL!!!
Catat Ulasan