Oh Polkadot .....

Assalamualaikum semua...
Still mood hari raya lagi ke ?

Entry kali ni, aku nak cerita pasal polkadot.
Rasanya demam polkadot tak surut2 lagi...
Ramai yang pakai baju dan tudung motif polkadot untuk hari raya tadi aku tengok.
Artis-artis kat tv pun aku tgk still pakai polkadot.
Dan kalau tengok kat google ...macam2 jenis barang yang motifnya polkadot yang buat aku senyum dan geleng kepala..
Sebab geleng? sebab aku tak sanggup nak........





Drive kereta polkadot
ride scooter polkadot

pakai kasut tumit tinggi polkadot


So, memang polkadot tengah in sekarang kan..nak buat macam mana...
Cuma aku bersyukur tak jumpa lelaki dewasa pakai baju melayu polkadot je.
Sebab aku tak tau nak buat reaksi muka macam mana nanti.....
Tapi , kau memang berani bro kalau sanggup pakai baju melayu polkadot .... tabik!!!

Tak kecuali tudung polkadot.... macam2 jenis design aku jumpa orang pakai...
Nice...sangat nice , rasa macam sweet je.

Kalau yang pakai baju polkadot tu, mesti snap gambar ala2 black & white kan..so jadi la macam zaman2 P. Ramlee dolu-dolu... boleh berangan jadi Saloma:)

Dipendekkan cerita ( sebab aku tgk cuaca kat luar tu macam nak hujan je ....nak angkat kain kat penyidai ) ... sebenarnya aku nak cerita pasal tudung polkadot ....

Memandangkan banyak jenis tudung polkadot kat pasaran samada yang printed atau tambah hiasan kain polkadot di tepi tudung, kat sini aku nak tampal next design polkadot dari Mulawa Fashion...
Saja nak cari kelainan .... polkadotnya aku sulam warna warni..lagipun sekarang kan tengah in warna2 yang kontra ni.....

Kalau beli tudung ni..memangla kamu semua akan ada dua in :) ..in polkadot + in contra
Sepatutnya tudung ni dah start dijual, tapi disebabkan ada masalah ni, masalah tu, masalah bla..bla,,bla...... jadi tarikhnya ditunda lebih kurang 2-3 minggu lagi ...bila dah ready akanku update di fb Mulawa Fashion ya...


Cantik tak ? Harganya RM25 sahaja.... sulam tau and kat belakang ada penambahan sulam lagi ....
So, check out ya..cuci mata dulu yang mana berkenan...

Dah habis cuci mata tgk tudung polkadot?... boleh tengok gambar rumah polkadot ni pulak...
Berani?... sapa nak cat rumah macam ni Raya Haji nanti boleh emel aku ya.
Confirm aku nak datang sebab AKU MEMANG SUKA POLKADOT!!!!
( kecuali nak drive /ride /dan pakai polkadot kat gambar atas tu)


Bye.. jumpa next entry okay .
Catat Ulasan