RM15 - Polkadot Ring Beads

Perbualan ini berlaku antara Tudung Bawal dan Iron Beads.
Lokasi? dirahsiakan atas sebab2 tertentu.Hehe...

Tudung Bawal: "Aku ni cantikkan, lembut...senang bentuk...popular.....confident(tiba2)... ada tona2 lagi kat badan aku.Confirm meletopsssss!!!!Polkadot pun ada ni..."

Iron Beads :"Memang kau meletopsssss!!!Tapi lagi cantik kalau kau letak aku kat badan kau...Mesti kau nak lagi cantik kan...Aku tau ko suke nampak lain dari orang lain..kata popular..."

Tudung Bawal: " Apaaaaa???Betulke kalau letak kau jadi cantik?betul ke ?"

Iron Beads :"Betul la....aku kan ada magic...tahan panas...ada gam...berkilat2 ... popular...confident"

Tudung Bawal :"Ya la... memang kau magickan...orang iron ko pun ko relax je... ko ada ilmu kebal ke? Kalau camgitu, aku nak letak kau ala2 bentuk cincin dekat keliling Polkadot aku ni ..okay tak, okay tak, okay tak ?"

Iron Beads
"Okay sangattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt"

 
 
 

Tudung Bawal : "Dah siap.......betul cakap kau..cantik la ...tak sia2 kan letak kau"

Iron Beads : " See.... aku tau!!! berapa harga kau ni kalau aku nak beli"

Tudung Bawal : "RM15 ..tak termasuk kos penghantaran okay...Serius ke ko nak beli?"

Iron Beads : "Serius la...Kod kau ? ko ada banyak warna lagi kan...

Tudung Bawal : " Ya..kod aku boleh tengok dekat Fb fan page aku- Mulawa Fashion. Ehhhh.........ko ada Facebook ke?...add la aku ...Dengar tak? add la aku... Iron Beads!!! ko dengar tak?????? Oiii Iron Beads!!!!

Iron man : Ya....ada sape2 panggil aku ke???

Tudung Bawal : Ko blah la iron man... sape panggil ko ???? aku panggil iron beads la !!!!!!!!

***************
Okay..aku mimpi rupanya..( ala2 cerita drama kat tv)
Terkejut aku... ingatkan betul2 jumpa iron man tadi:)
SERIUS HAPPY KALAU JUMPA ROBERT DOWNEY JR:)
@*#@@%$$!******
Catat Ulasan