Tahniah Legoland Malaysia

Congratulations,
Legoland Malaysia is now open :)

Memang ada plan untk pergi Johor..maybe hujung2 tahun ni.
Dan diriku memang sangat excited untuk visit legoland Malaysia.

Nak snap2 bagai nanti kat sana...
Nak posing pandang camera, nak posing ala2 model beg tangan, nak posing candid,
nak posing ala2 cute, nak posing ala runway model.... so, memang nak pose,pose,pose!!!!


Cantik tak pose camgini ??? very the ayu ....tapi guna beg tangan yang can do-can do je :)


Pose macam ni jangan dilupakan..... ala2 confident sangat....
 
Pose camni pun nak ....bergaya habis!!!

Sebenarnya..bab2 pose ni memang aku dan adik aku suke...
Tapi pastikan tempat tu tak de orang sangat la.... Sambil gelak2 masa pose tu, OMG!!! mesti happy sangat... kami dah pernah buat sebenarnya masa bercuti kat Melaka tahun lepas...
Sampai ada pelancong mat salleh tu tiba2 je buat jugak pose macam kami...
Sanggup tunggu tempat kami bergambar tu...rupa2nya nak ambik gambar kat situ jugak..
Cuma..aku tak sanggup nak tempek gambar pose ala2 model beg tangan tu kat sini...
takut blog ni meletup dan terbakar...

So, bermula hari ini harusla plan untuk save duit ...
Duit tiket masuk Legoland, duit transport,duit hotel,duit makan2 and enjoy.....

So, tahniah Legoland Malaysia.
I am looking forward to visit u soon ya:)

Jom korang..kita pergi Legoland!!!
Boleh check website ni ya kalau ada plan nak g sana macam aku ...

Nanti...kalau nampak perempuan yang snap2 bagai tu..mesti aku dengan adik aku la tu ...


Bye bye....dan sebelum tido jangan lupa visit Fan Page Mulawa Fashion ya ..
dan boleh shopping kat photo album kalau ada yang berkenan...




Catat Ulasan