10 Stailista Tudung Bawal /Fesyen Terkini Tudung Bawal - Mulawa Fashion @ Majalah Remaja

Update on 9.1.2015
****************
Tahukah anda fabric starch yang disembur pada tudung bawal
akan mengeraskan fabrik dan mudah dibentuk. Dengan fabric starch bahagian tudung yang dibentuk akan terletak cantik. Masa yang diambil untuk pakai tudung pun akan jadi lebih cepat!
Rugi kalau tak cuba produk ni. Kini, anda boleh beli fabric starch online di Mulawa Fashion.
Klik link untuk info tentang fabric starch.
RM11 tidak ternasuk kos penghantarn

****************************************

Sebenarnya .....
berpinar jugak kepala otak masa kena sediakan 10 gaya tudung bawal untuk Majalah Remaja Isu 15 Nov....
Mana tak berpinar, nak kena sediakan gaya terkini+fesyen terkini tudung bawal sampai 10 gaya kan...

Banyak tu...... lilit sana, lilit sini, pin situ,pin sini....
Dan akhirnya....inilah hasilnya...
Thanks to Majalah Remaja
Thanks to Model : Nadya Syahera & Una Nazir.

Ada 5 muka surat semuanya...
Tapi, aku letak 2 muka surat je kat sini..
Klik sini nak tengok gambar2 yang lain ya...



Okay....ni je yang dapat aku share dengan korang...
Dapatkan Majalah Remaja kalau nak keep the hardcopy...RM5 je
Tapi yang paling penting..dapatkan Tudung Mulawa okay!!!!hehe

Suka tudung ni? jom klik album Mulawa Bawal- Amrina Jahit Kontra

silalah ke page Mulawa Fashion kalau anda sukakan tudung bawal kosong
ada bawal kosong cop kangaroo dan ada juga bawal kosong cop butterly ya
Dan akhir sekali... kami juga ada sediakan album tutorial gaya tudung di Mulawa Fashion.
Feel free untuk klik album gaya tudung kami dan selamat mencuba gaya2 yang ada ni ya :)


Catat Ulasan