Apakah 5 faktor penentu kita beli tudung?????


Disebabkan aku dah letak label 1001 cerita pasal tudung kat web ni...
aku cuba sedaya upaya...utk menjadikan entry pasal tudung akan ada 1001 menjelang tahun 2020.
Dan termasuk entry ni, baru 2 entry kan....bermakna aku kena tulis lagi 999 entry.......waaaaaaaaaa

Okay, sila baca entry yang ke-2 ni.....
tapi TERBALIKKAN apa yang aku tulis ni dalam kepala korang ...
Bukan apa...saja...tak de kerja:)

Inilah dia 5 jawapan kepada soalan tajuk entry aku tu
( kali ni tak de mood nak beat Harian Metro punya tajuk)..........

1. Harga
* Kita suke harga yang tak berpatutan
* Lagi mahal tudung tu, lagi kita suke..kalau boleh sejuta sehelai(..hehe, best gak tulis camni..berangannnnnn sangattttt kannnnnn.... bajet kaya cam Paris Hilton)

2. Design
* Biasanya kite suke design yang paling cokiya
* Lagi cokiya, lagi bagusssss ( ya ampun, bahasa apakah ini)

3. Warna
* Bab2 warna, off course la kita suke warna yang paling tak cantik ( PANG!!!!!!)
* Sape suke kaler terang, biasanya akan beli yang kaler kusam
* Sapa suke kaler kusam, akan beli kaler terang...

4. Kualiti
* Kualiti? who cares????....mat saleh sangattt bahasa kau!!!!

5. Unik
* Tak penting pun
* Lagi sama dengan orang, lagi suke
* Kalau boleh, biar satu kuliah pakai tudung sama warna ,sama design...
lecturer tengokkkkk pun semua sama je muke....pastu dia cakap, okay ...pelajar perempuan diminta bangun sekarang... dari kiraan 1,2,3 ...sila nyanyi lagu nasyid satu buah....

Okay, dah cukup 5 faktor.
Sekian... ending entry ku.
Conclusion ???? Tak de...... korang buat sendiri ek... boleh???

Catat Ulasan