Bola Sepak dan Wanita


Sempena  AFF Suzuki Cup 2012, ini adalah entry aku...
Aku tau..ada wanita yang tak minat langsung bola sepak, ada wanita yang minat gilerrr bola sepak...
So, korang categori mana?
Aku? .... yang no 2 tu kot.....

Okay..sebenarnya aku tak de la terror tahap terbaik pasal bola sepak ni...
tapi disebabkan minat aku pasal bola sepak dari sekolah rendah lagi...ada la ilmu sikit2...

Dan, ni sebenarnya yang aku nak highlight...
7 perkara lucu yang aku pernah dengar dari beberapa orang wanita di sekeliling aku pasal bola sepak .... aku namakan wanita ini " Nur Jennifer Lopez" ( nama asal dirahsiakan) atas sebab2 tertentu ...haha...

1. Masa Euro 2012 tadi
* Nur Jennifer Lopez tanya aku...
Sapa lawan malam ni... Manchester United VS England ke ???? huahuahua...no comment, tak nak comment dan tak rela nak comment.....

2. Cristiano Ronaldo
* Nur Jennifer Lopez pernah cakap dengan aku dia minat Sepanyol....sebab pemain dia ada Cristiano Ronaldo....Whattttttttt??????????????

3. Penalty Kick
* Cerita ni berlaku masa aku duduk satu rumah dengan Nur Jennifer Lopez ..
Masa dia join aku tgk World Cup... adala sorang player ni dijatuhkan tengah padang ( luar kotak penalti)...dan tiba2 dia cakap kenapa referee tak bagi penalti kick?????...
hehe .....AKU BAGI FREE KICK KANG!!!!!!!!!

4. Offside
* Sambungan dari cerita No. 3 di atas...................
Tiba2 Nur Jennifer Lopez marah kenapa player tu tak jaringkan gol walaupun tak ada orang kawal dia...dapat buat larian solo kot....kenapa berhenti tak jaringkan gol!!!..sebab offside jawapan aku dlm hati....dan sebenarnya hati aku pun ala2 malas nak jawab gitewww.....
So, confirm Nur Jennifer Lopez tak kenal player kat bawah ni , tak yah tanya dia.......
kalau dapat jumpa nak autograf pleaaaseeeeeee...minat gilerrrr

5. Mat Yo
* Nur Jennifer Lopez dok sebut2 nama Mat Yo...tapi tak kenal Norshahrul Idlan Talaha..
Okay..tiada ulasan di sini:)

6. Tiang dan Palang
* Nur Jennifer lopez pernah frust sebab tak gol bila bola kena tiang..tapi sebenarnya tu bukan tiang,tapi PALANG...gambar ni utk kau Nur Jennifer Lopez... palang ada 1 je, tiang ada 2....jgn salah okay!!!

7. Bila keputusan draw
* Bile seri je, Nur Jennifer Lopez nak tunggu penalty shoot-out..
Sampai tahun depan pun tak de dowhhhhhh.... sebab tu perlawanan dalam liga je..
dah2....ko g tido Nur Jennifer... tak de nya penalty shoot out kali ni..

So....ni la kenangan lucu aku bersama ramai Nur Jennifer Lopez yang aku pernah kenal......
Bacalah tanpa sebarang prejudis...hehe...




Catat Ulasan