Mulawa Fashion di Majalah Dara.com - Isu November

Alhamdulillah...
Kalau selak2 majalah dara.com isu November...Mulawa Fashion ada di ruangan gaya tudung.
Jadi, untuk yang dah terlepas nak beli edisi bulan ni... boleh tengok gambar2 kami kat bawah ni okay..

Dan , yang bestnya we akan keluar di Majalah Remaja isu 15 Nov... ada 10 gaya ikatan tudung bawal dari kami di ruangan ikatan tudung...dan jugak Majalah Dara.com lagi sekali di Isu December ( biasanya berada di pasaran selepas 15 Nov) .... so, layanzzzz gambar kat bawah ni.
Thanks Dara.com and Majalah Remaja:)
and thanks to our Model :Nadya Syahera untuk pose2 yang sangat gojes ni!!!

* Untuk harga tudung ....anda boleh lawati fb kami di Mulawa Fashion....
Catat Ulasan