Oh Dawbewliwyew .....aka Oh W

Betul la ni zaman www...
Internet
tiap -tiap hari mesti nak guna www...
tak kisahla dot apa selepas www.... tapi mesti nak guna jugak www...setiap hari kan
walaupun kita tak taip www dekat web address....tapi bila klik enter je ..harusla ke www ...
sebab web yang kita suka kita dah add  di favourite bar...
atau kita just google je nama web...dan sangat la tak mungkin masa kita taip kat google search
tu kita taip sekali www.....

So, aku mati2 ingat zaman nak taip www ni dah berlalu ...
rupanya2 TIDAK....

Bukti? cuba korang baca kat bawah ni.....

Iyew..sowwy yew
Sayew barew belajaw carew nak taip camnew..
Hew..hew..hew ...

Kenapew barew belajaw?
Umur akak berapew?
itew apew?
dan tibew2 akuw rasew loyewwwwwwwwwwww

Sowwy...sowwy ...
bila baca sms/pm/tweet /status yang ada huruf w....tiba2 aku rasa sangat TUA :)

Mak aiii.................nak pitam rasa bila semua perkataan nak tambah "W" kat ejaan dia...

Subjek :Matematik
Premis 1 : Orang muda eja tambah w kat belakang
Premis 2 : Aku tak eja tambah w kat belakang
Kebarangkalian : Aku tak muda
HOHO ..... sedeyyyyyyyy .... so, aku tambah "Y"kat belakang :)

Catat Ulasan