Puteri emas tu bukan aku:)

Agaknya kalau aku tak suka emas...
akan kurang tak kewanitaan aku sebanyak 100% ?

Ada orang cakap emas ni bagus untuk pelaburan...betul la ..aku setuju tu..
Dan sampai sekarang... aku tak faham kenapa aku tak suke barang kemas...
Nak kata aku lahir zaman batu ..tak!!!!

Dan disebabkan aku tak suke barang kemas..aku tak ambil tahu langsung pasal emas ni.
Dan tanpa segan silu aku mengaku ....

No. 1
Cuping telinga aku tak ada lubang...tak pernah bertindik la tu kan

No. 2
Aku pernah tanya kawan aku mana price tag gelang dalam kedai emas...kahkah2 ..aku ingat mini market ke????..tiba2 baru aku teringat harga emas berubah2.... sebab tu la salesgirl dia guna calculator.....hoho..rasa nak penampar diri aku!!!

No. 3
Aku pernah buat contoh pada adik aku...konon2 nak beli emas 77kg.... haha..beratkan!!!!macammana la nak bawak balik rumah kalau beli 77kg.... guna tongkang kot...

Apa nak kata...dah tak suke pakai emas.....
Dan disebabkan tak suke emas...google gambar emas pun aku tak nak!!! hehe

Catat Ulasan