Tudungku....tak sanggup kalau......

1. Pakai senget...
...Konfiden jalan2 kat shopping kompleks/ atau tengah marah2 masa meeting/buat presentation kat bilik kuliah dengan jayanya.... lepas tu bila masuk washroom, baru perasan tudung kita pakai..SENGET!!!

2. Pakai terbalik
...Macam mana boleh pakai terbalik...kadang2 bila rushing , baru perasan yang tudung kita pakai TERBALIK!!!

3. Pakai sama dengan orang
...Punya la nak vogue pergi kenduri kahwin, tiba2 terjumpa orang yang pakai sama dengan kita...kalau plain tak pe lagi..masih boleh di anggap common..ni tersama yang corak2..aduh!!! kenapa lah boleh pakai SAMA!!!

4. Pakai yang tak iron
...Memang tak sanggup.. tapi kalau tiba2 tak ada elektrik, pastu memang tak ada langsung tudung spare yang dah di iron..mahu menangis nak pergi kerja pakai yang tak IRON!!!

5. Pakai yang ada kesan kotoran
...Tak mugkin berlaku melainkan kita tak perasan, tapi confirm berlaku kalau tiba2 masa lunch tertumpah makanan kat tudung, walaupun basuh tapi tak hilang2....alamatnya, tak fokusla nak buat kerja..tambah2 lagi lepas lunch kena buat presentation..Baju dan kasut dah cantik, presentation dah malatopssss..tapi tudung? KOTOR!!! memang spoil

.....Jadi, untuk mengelakkan perkara di atas berlaku..pakai je tudung kat bawah ni..
Promote kata kau!!!! kau ada?haha
Confirm masalah senget,terbalik,sama dgn orang,tak iron dan ada kesan kotoran dapat diminimakan....katanya!!!!
Catat Ulasan