Betul ....bukan saya yang bertuah tu...

Betul ....bukan saya yang bertuah tu...
Percayalah....bukan saya!!! bukan saya!!! bukan saya!!!

Biasa kita dengar , bukan semua orang bertuah ....
Bukan senang nak dapat tuah...jangan tolak tuah...
Tapi kenapa kalau kita bukak internet je kita selalu bertuah...selalu sampai dah bosan...

Tahniah..
IP Address anda telah terpilih untuk menerima hadiah dari kami..
Sila klik..bla..bla..bla

Tahniah anda pelawat kami yang ke 8,888,888
Tahniah anda pelawat kami yang ke 9,999,999
Tahniah anda layak menerima voucher membeli belah sebanyak RM5000
What the ***@@####**+++++

Bengang gile jumpa iklan2 camgini kalau bukak internet...
Macam la kita ni bertuah sangat....10 kali bukak pun still pelawat yang ke 9,999,999..
hmmmmmmmm....nampak sgt tipunya...

Dan alangkah bestnya kalaulah bila kita klik window tu,automatik kita dpt reply msg ...
So,  pihak yang buat iklan tu dapat baca window kita yang tertulis..

Takziah
Anda penipu yang ke 9,999,999
Sila ketuk kepala anda untuk claim voucher membeli belah sebanyak 10 sen.

Nanti aku cipta program macam ni ya!!!! entah bila???????





Catat Ulasan