DuaKosongSatuTiga

10..
9...
8...
7...
6..
5..
4..
3..
2..
1..

Ada sape2 yang sama macam aku tak??
Tak suka counting macam kat atas tu baik utk new year ke atau birthday..
I just hate it... tak suke
Hehe..tapi tak bermakna aku blame orang yg suka counting camni...tak salah pun..
masing2 punya citarasa sendiri..dan aku HORMATI!!!

2013..Tahun baru....
Ramai yang bercakap pasal azam tahun baru kan...
So entry aku nak cakap pasal azam tahun baru jugak ke????
Lupakan...memang tak la...

Aku cuma nak tulis...ini je..
Terima kasih pada korang semua yang baca blog ni dan like facebook Mulawa Fashion.
Dalam masa lebih kurang 5 bulan view di blog : 11,854 (* walaupun tmasuk yg aku view jugak..hehe ) dan like di facebook  1,654 ...
Aku cukup hargai angka2 ni..sbb semuanya hasil usaha dan penat lelah aku...
termasuk sokongan family dan rakan terdekat dan sokongan korang semua jugak...
* Anggap je la aku tgh berucap lepas menang kat Grammy Award ...wink

Dan aku happy bila Mulawa Fashion dapat :-
- Trust dari pelanggan utk beli produk kami
- Masuk magazine,
- Sponsor drama ( masih tak dapat gambar lagi dr production team..dah dpt aku upload)
- Sponsor Ainan Tasneem
Thanks kat Ainan...bagi promosi pada Mulawa Fashion kat fb page dia...

Dan...aku ternanti2 berapakah angka /apakah berita yang akan aku tulis masa 1.1.2014 nanti...
Best of luck everyone for 2013.....
Aku doakan yg terbaik untuk korang semua k!!!



Catat Ulasan