Oh Idea ku....di mana kau?????

Setuju..memang aku setuju
Kadang2 idea tak datang selalu
Maklumla, tak macam Edry KRU

Bila satu idea pun tak datang
Buat blog aku langsung tak terukir dibintang:)
serius!!!! idea memang kering kontang

Frust.....
Banyak entry yang dah aku try adjust...
Semuanya tak pass....

Draft banyak..
Tapi nak publish tak tergamak...
content semua macam pontianak...

Oh idea...
Di mana???
Kau lari ya???

atau kau menghilang???
Nak bentang red carpet ke baru kau nak datang????
Arghhhhhhh....aku bengang!!!!

Ada 10 kemungkinan yang aku rasa menyumbang kenapa aku tak de  idea lately....
1. Banyak makan ais krim
2. Selalu tidur lambat
3. Semua friend yang aku add tak nak confirm aku
4. Banyak makan
5. Banyak tengok TV
6. Semua pokok bunga yang aku tanam tak hidup
7. Kena gigit nyamuk
8. Terlalu happy...sebab tak payah dah ambik SPM atau mana2 exam
9. Tak dapat naik kapal terbang tahun ni
10. Ada terminum semut

.... Nampak tak?... 10 sebab kemungkinan pun macam orang tak de idea........

p/s : Sape2 yang terjumpa idea aku tolong pulangkan balik ya....
Cara nak pulangkan..adalah dengan membaca entry2 aku yang terdahulu...
atau like fb Mulawa Fashion
atau jadi follower blog ni ya...
atau share fb page dan blog ni ngan kawan2 korang....

Okay..sebelum tangan yg menaip naik ke pipi aku .....
aku stop!!!

Chow




Catat Ulasan