TQ Poslaju .... pos laju-laju ya:)


Terima kasih poslaju..
Tanpa poslaju ni confirm la ...mulawa fashion online store ni tak beroperasi...

Makin hari , makin ramai gilerrr orang beratur di poslaju..
menandakan, ramai orang suke beli online sekarang...
alhamdulillah...poslaju dapat income,peniaga dapat income,customer pun dapat barang:)

Sembang dengan pekerja poslaju semalam..
huhu...memang dia kerja tak de rehat kot...
tambah2 sekarang musim gaji ...pastu, baru lepas cuti panjang public holiday minggu lepas..
So, hari Selasa tadi..memang kerja keras la katanya..
Ribu -riban parcel kena handle satu hari..banyakkan...

Kadang2 hantar hari ni..
esok customer dah email say thank you ..
Tapi minggu ni tak pulak..bila customer diam je...maknanya tak dapat lagi la tu..
confirm...barang berlambak gilerr poslaju nak hantar...

Tak pe, bab tu biar poslaju yang fikir...hehe
yang penting barang selamat sampai...
Selamat bekerja keras kakak2,abang2 dan pakcik2 dan makcik2 di Poslaju...
YOU CAN DO IT..haha...

Dan, Sabtu ni minggu pertama.Poslaju cuti...
Dapatla pekerja poslaju rehat sikit...

Okay, minggu depan kita sama2 kerja keras lagi...

Nota:
Bermula 2013, jadual penghantaran kami adalah pada setiap hari RABU & SABTU sahaja(kecuali Sabtu minggu pertama dan cuti umum)

Catat Ulasan