Sape nak Novel FREE???

Disebabkan ideaku masih belum dipulangkan...
Jadi, hari ini dihabiskan dengan mengemas bilik bacaan saje...

Hehe..banyak pulak jumpa buku2 yang telah aku beli entah dari tahun bile...
Novel pun ada sekali.....
Aku tak pernah ceritakan yang aku ada kembar???
So, semua novel2 ni hasil dari usaha dan pembaziran duit yang telah kami berdua buat:)

Dan.... disebabkan kembarku akan further study ke Jepun tak lama lagi...
Jadi, banyakla harta2 kami yang nak kami clearkan dari our closet okay!!!
Dan, kami decide untuk let go semua novel2 yang ada ni..
Frankly speaking, kami suke beli novel bila bosan2...tapi kadang2 tak suke nak baca novel tu page by page....bila cerita bukan pasal watak utama je..mula la nak skip:)
kadang2 tu , baca depan..tengah ..belakang..hehe..
Jadi, banyak la novel yang masih nampak cam baru je......
Tapi kalau novel tu tahap2 top memangla nampak dah lunyai sikit..maklumla..ramai gak yg buat kami cam library ...hehe

Okay...jap lagi kat bawah ni akan aku senaraikan tajuk2 novel yang nak kami say BYE BYE...
Nak let go free je...tapi kalau u all nak, sila tanggung kos penghantaran ya.
RM10 utk sebuah novel .......
Semenanjung Malaysia ke, Sabah ke, Sarawak ke....semua RM10.
Aku tau...normal caj poslaju utk 500g RM6 je semenanjung,RM9 (Sabah,Sarawak)....but, hope can consider la my effort untuk g poslaju dan beratur ( skrg ni poslaju asyik ramai orang je ) and duit minyak ........
Senang cerita.... novel is FREE + RM10 penghantaran.
Sape2 yang nak boleh emel aku ke mulawafashion@gmail.com
Bagi nama penuh/alamat/tel/emel /tajuk novel.
Based on sape cepat dia dapat okay.

Here we go .....
(sinopsis...sila klik link ya....*nasib baik mostly novel sekarang ada sinopsis kat online ..google search je..akan jumpa, kalau tak masak aku nak menaip sinopsis novel ni satu2...haha
So, credit to Google dan publisher2 yg aku copy link dia ....

Update:-

AVAILABLE
A1. Chinta by Norhayati Berahim
A2. Kasih Antara Kita by Aleya Aneesa
A3. Aku Mahu Kamu by Aleya Aneesa

A5. Gemersik Kalbu by Anis Ayuni

SOLD

1. Setia Hujung Nyawa by Fatin Nabila
2.Kasih Yang Suci by Meen Zulaikha 


3.Sehangat Asmara by Aisya Sofea


4. Rindu Di Awan Biru by Meen Zulaikha 

5. Bisik-Bisik Gelora by Fauziah Ashari 



6.Sungguh Aku Cinta by Anis Ayuni 






7.Bayangan Rindu by Anis Ayuni 


8.Uda Dan Dara by Aisya Sofea




9. Di Bius Cinta by Qash Irdina 

10. Kahwin Ganti by Aifa Batrisya

11. Nyanyian Tanjung Sepi by Noor Suraya



12. Harum Chempaka by Norhayati Berahim)
13. Baju Pengantin Mak Andam by Areila Sahimi 




14. Seikat Kembang Merah by Imaen 
15. Cinta Yang Ku Rasa by Anis Ayuni
16. Duka bersulam Rindu by Ameera Ameer

Emel ya kalau korang nak:) ....
Dan..share la entry ni dgn kawan2 korang yang kaki novel tu..
Mesti diorang sukewwwww!!!!
Lagipun semua novel ni tak de tulis pun nama kami ..
Sebab? Kami memang tak suke tulis novel ni  dimiliki oleh..dan dibeli pada... hehe






























Catat Ulasan