Ajari aku ....

Kisahnya...
kalau suka satu lagu ni...
aku memang akan sangggup dengar lagu tu sepanjang hari...

Replay,replay,replay kat YOUTUBE
Repeat,repeat,repeat kat CD dalam kereta
Bergantung pada tahap best lagu tu..
Kalau best bangatttt..mau 2 minggu aku dengar...
Ada tak geng cam aku kat sini?
Kalau ada..tak perlu "VOTE ENGKAU" kali ni ..hehe

Kadang2 lagu yang dah lama glamer ...
Tiba2 aku baru tau..atau tiba2 baru suka...

Dan..sekarang ni tengah demam lagu Ajari aku by Anuar Zain.
Dah lama rasanya aku berpaling tadah dr mendengar lagu2 abang kain pelikat lalala ni..

Sekali tiba2 boleh layan lagu ni pulak..
Ketinggalan bas kan...sebab aku tgk lagu ni upload kat YOUTUBE Nov tahun lepas..
Lantak la.... takde sape kesahhhhhh ........
So, mood hari ni dan akan datang (dijangka seminggu je kot) ialah jiwang karat tahap boleh diterima (* yg tak boleh diterima, tahap jiwang lagu ciptaan Eddie Hamid je..hehe)


Okay la...ni je entry yg mampu ku tulis..
Tak sempat la nak tulis entry cam selalu today..sorry ya..Malam ni kena tidur awal..
Esok nak pergi hantar barang2 utk sponsor for Program Reality Muslimah RTM
dan ada meeting pasal Mulawa Baby and Kids ku yg akan start tak lama je lagi..

So, malam ni aku cop dulu mimpi Anuar Zain okay..
Mimpi aku buat konsert...Anuar Zain jadi back up singer aku..
Wahhhhh.........................curlazzzzz sangattttt mimpi kau ...

Korang nak mimpi siapa ???? aku pilihkan korang mimpi Osbon ....


Catat Ulasan