Gaya baru dan wanita


Hidup ni macam ais krim..nikmatilah ia sebelum cair...

Nikmati hidup ini wahai wanita..
jangan asyik bosan memanjang..
jangan asyik bad mood memanjang..
jangan asyik stress memanjang...

Jom, tengok 5 tips gaya baru yang boleh kita cuba...
supaya wanita2 yang baca entry ni lebih ceria..lebih gembira...hilangkan duka lara..

1. Rambut baru...
kena cuba baru tahu...
kalau biasa rambut panjang..cubala rambut pendek
kalau biasa rambut pendek..cubala rambut panjang buat layer2 ke
Walaupun , kita ni bertudung...tapi jangan lupa faktor gaya baru utuk rambut dapat mempengaruhi mood kita...

2. Warna pakaian
check balik almari kita..
kalau semua warna pudar2 dan hitam je...
masanya untuk ubah gaya okay..
cuba pakai warna2 terang pulak... confirm terasa baru

3. Gaya pakaian..
Selalu jeans dan T-Shirt...
apa kata try jeans dan blouse comel2 pulak...
banyak blouse yang stylo sekarang..
cuba lah...

4. Make up
Okay..mmg bukan semua suka pakai make up..
tak perlu make up over2 pun..just yang minima dan nice je..
try okay...confirm anda akan rasa lebih confident dan ceria bila keluar ...

5.Minat baru
Kalau asyik memanjang suka baca novel pun bosan kan..
so, cuba lah beralih minat/hobi lain pulak..
minat yang dapat dimanfaatkan ... dari suka baca novel..maybe tulis novel
dari suka makan..maybe suka memasak
dari shopping baju..maybe suka jahit baju..
kan best...

Cuba okay....
gaya baru..penting untuk wanita2 macam kita
Bila lebih ceria..lebihla semangat...
Bila lebih semangat..lebihla daya usaha..
Bila lebih daya usaha..lebihla hasilnya..
Sangat Oprah kan entry kali ni :)


Catat Ulasan