Aktiviti Mac 2013 bersama Mulawa Fashion


Program Sokong Menyokong
Haaa..... best tak nama program tu?
Ini adalah aktiviti untuk March 2013.
Setelah 2 bulan buat aktiviti bersama blogger, kali ni nak buat aktiviti bersama peniaga online la  pulak...
*****
Caranya?
... peniaga online yang berminat nak join, boleh emel kami di mulawafashion@gmail.com
*****
 Apa yang anda perlu buat?
-Share page Mulawa Baby and Kids-Parklon Play Mat/atau Mulawa Fashion dan pin to top selama 1 hari
Akan kami pilihkan gambar mana /info apa yg perlu di share...
Terhad untuk 20 page sahaja/kalau anda berniaga di personal fb pun boleh... * nanti kami guide sebab personal fb tak boleh pin to top kan...
 *****
Apa yang anda dapat?
-Sebagai balasan, pihak Mulawa Fashion akan share page anda dan pin to top selama sehari jugak...
Senangkan..tak perlu keluar duit apa2 pun...
Syarat maksima page anda ada berapa like pun kami tak kisah...
sebab kami sedar, page kami pun tak banyak like sangat..hehe
*****
Sokong menyokong kan..... sebab setiap orang ada rezeki masing2...
Tolong promosi sesama kita..tiada salahnya!!!

Catat Ulasan