Kalut.com

Time kita perlukan ...tak jumpa
Time tak diperlukan..ada la pulak...

Okay..itu bukan teka teki ..
Mesti perkara ni pernah berlaku pada korang semua..

Contoh..serkup kepala hilang masa nak pakai, sikat tak jumpa masa nak sikat rambut, gunting hilang masa nak menggunting..dan banyak lagi la...
Masa kita tak nak guna semua benda ni..ada je depan mata kan..
Masa nak guna, lalu kat tepi benda2 ni pun..kita boleh jadi tak nampak..
nampak sangat kalut!!!

Atas tu intro je..bukan lagi content ya...haha
Mana contentnya???

Ni ha dia....printer aku...rasanya ada lebih 3 bulan jugak dah tak digunakan..duduk berhabuk ,bertapa kat hujung corner lot dalam rumah aku..
Dan disebabkan petang ni meeting pasal Mulawa Baby and Kids, so...banyakla benda2 segala bagai yang aku nak print...

Disebabkan terlebih bijak, rupa2 nya aku dah delete driver printer tu kat laptop..
Apa daaaaa.... seribu kali tekan print pun memang tak jalan la...
Kalut melanda....memang kalau boleh aku nak print malam tadi jugak..
Sebab aku tau , kalau aku print siang ada je la halangan nya nanti..
Jadi bak kata orang putih...Don't take a risk:)

So, masa untuk menaip perkataan " FREE DOWNLOAD HP DESKJET 2050 DRIVER" pun bermula di google...aduhhhhhhh!!!! susah betul...... tak tau la kenapa, banyak link yang aku pergi semua penipu..penipu besar...besar sangatttttt...download asyik tak dapat je..
Dan setelah bertungkus lumus.... akhirnya dapat jugak aku download kat link ni..

Yeaaayyyyy..berjaya akhirnya..
tapi baru print 15 muka surat...
terus ink hitam habis..
kannnn aku dah cakap... masa nak guna, masa tu la dia tak de... sabor je.
Kalau ikutkan tahap baran aku yang disuruh oleh SYAITONNNNNN...
memang je aku nak bakar laptop , printer....sekali google tu aku nak bakar kalau boleh..haha
tapi nasib baik emosiku masih waras.... kan SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN...

Pakcik kat atas ni..... memang la ko baran...tak tau sabar ke????
Catat Ulasan