Kongsi Gelap dan Wanita

Berani ko nak tulis pasal kongsi gelap?

Berani la....kenapa  pulak nak takut?

Ya la...dah la nak tulis pasal kongsi gelap..pastu nak kaitkan dengan wanita pulak..

Kenapa ? salah ke? aku nak tulis pasal kongsi gelap sebab bekalan elektrik terputus je..
tu pun tak boleh ke... kalau blackout kan gelap...so, kita kongsi la gelap tu sama2...

*****************Monolog aku dengan kawan halusinasi ku...eeeee, takutnya!!!

Sape takut gelap?
Mesti ada wanita yang takut gelapkan...
Tambah lagi kalau masa tu tinggal sorang2 kat rumah..
tak de sape nak kongsi gelap tu sama2...

Apa yang best masa blackout?
-Jimat elektrik
-Kalau asrama masa sekolah..mestilah best tak payah pergi prep..boleh borak2
-Boleh tido awal

Apa yang yang tak best masa blackout?
-Panas badan /tak de kipas
-Panas hati/tambah2 kalau ada drama best kat TV..episode last pulak tu
-Risau.. tak boleh iron baju and tudung
-Gelap...pergerakan terbatas
-Tak dapat log in fb/twitter kat laptop
-Tak dapat study/tak dapat siapkan assignment .... rajin sangatttt kau nak!!!

Tapi ramai jugak wanita yang berani..
tak de sape nak kongsi gelap pun dia cool je..
kalau blackout..kunci rumah terus tido..
senang cerita..
panas ke/banyak nyamuk ke/terbayang hantu ke...
Arghhhh..tu semua perkara kecil.
tak payah nak kongsi gelap sangat.... hadapi sorang2 je...







Catat Ulasan