Penanggal warna-warna di muka dan Wanita

Dasatt tak tajuk aku?
a.k.a  make-up remover

Sape suka make up?
Ada yang tak suka make-up
Ada yang suka make-up simple
Ada yang suka make-up tebal
Ada yang suka make-up mahal...
Anda kategori mana?

Aku kategori yang tak de kat atas tu..
sebab kategori aku ialah..
kalau terasa nak make-up aku letak, kalau tak terasa nak make-up aku lantak:)

Okay, suka make-up ke , tak suke make-up ke..
yang penting jangan dok berserabai sudah...

Hari ni , aku g dok survey harga make-up remover..
hmm..RM15.90..botol kecik je, besar lagi botol kicap..
dan aku putuskan tak nak beli..
tak pe la, eyeliner aku ni..aku tonyoh guna tisu je la, bukannya aku pakai tebal pun...
haha.mode: kedekut.

Jadi alternatifnya kalau tak nak beli make up remover????apa ya?

1. Baby oil
2. Olive oil
3. Madu... jangan guna byk pulak..sbb tekstur dia tebal
4. Yogurt
5. Minyak kelapa

No. 2-5... tu , sila geledah dapur..kot2 jumpa...
SAVE RM15.90 aku..boleh beli nasi ayam 3 kali..haha



Catat Ulasan