Promosi Tempat Letak Surat/ Envelope Wall Hanging Display


* From Mulawa Market Label

Yang mana satu? Pilihan Kalbu?
Mana satu pilihan anda?
Tentulah yang sebelah kiri kan...
Kemas, tersusun, mudah dicari dan sistematik..

Mungkin ada yang beranggapan surat /bil atau lain2 boleh disimpan di mana-mana saja yang kita suka. Kalau jenis yang simpan di laci secara tersusun masih boleh dikira okay..tapi kalau jenis yang simpan tapi lupa kat mana tu memang leceh la....

Zaman sekarang, surat apa yang kita terima di peti surat kita?
Kalau surat tulisan tangan dari kawan2 atau keluarga , memang tak la kot...
biasanya kita terima ialah kad jemputan kahwin dan segala bagai bil.
Bil elektrik, Bil air, Bil Telefon,Bil Indah Water, Surat dari bank dan macam2 la..

Jom kita lebih sistematik dalam menguruskan bil yang perlu kita jelaskan.
Buat reminder bila perlu jelaskan bil/susun bil yang perlu dibayar/asingkan bil yang sudah dibayar dan simpan bukti pembayaran...dan paling penting disiplinkan diri bayar bil supaya tiada tunggakan..

Caranya untuk lebih sistematik?
Dapatkan tempat letak surat/bil yang cantik ni... atau kalau tak nak sebut bahasa melayu ..boleh sebut envelope wall hanging display..kurlaszzzzz sangat kan!!!hehe

Bagi yang dah berkeluarga..memangla perlu gantung satu kat dinding..
Bagi yang bujang menyewa dgn kawan2 ...perlu gantung satu kat dinding..
Bagi yang duduk di asrama ..perlu gantung satu kat dinding jugak..
Pendek kata..semua rumah/semua bilik kat asrama perlu satu gantung kat dinding..
Tapi pastikan gantung di rumah/bilik sendiri...jangan pandai2 gantung kat rumah/bilik orang lain ya:)hehe

Harga? murah je...siap harga termasuk kos penghantaran sekaligus.
Okay..untuk 5 pembeli pertama, beli satu percuma satu..best kan..bolehlah hadiahkan pada best friend..
Untuk 10 pelanggan pertama bagi setiap design..akan dapat harga promosi..
Untuk borong pulak..sila pm page Mulawa Fashion ya...min pembelian 10pcs.

Masa untuk lihat design yang ada.....
Ada 2 design :-
1. English cotton with Lovely Lace
2. Home sweet Home

RM10 * termasuk kos penghantaran

RM10 * termasuk kos penghantaran

RM10 * termasuk kos penghantaran

RM13 * termasuk kos penghantaran

RM10 * termasuk kos penghantaran

RM10 * termasuk kos penghantaran
Semua harga tu..harga promosi..
Nak lihat harga selepas promosi /gambar yang lain..
Klik sini

Jangan tunggu lama2.... kalau berkenan, sila la buat pesanan ya ...TQ
Catat Ulasan