Tudung Bidang 60"

Selain dari tudung bidang 45" ,
ramai jugak yang pm di page kami bertanyakan tudung bidang 50" dan 60"

Susah jugak rupanya nak dapat tudung2 bidang besar ni..
Tak banyak kedai/supplier yang ada jual tudung2 camni dengan warna2 yang menarik.

Fabrik Bawal Amrina bidang 50" dan 58" warna hitam yang Mulawa jual ialah Kanebo Voille..
Kain ni bagus..sebab material dia tidak nipis dan senang dibentuk..
Dah lama sebenarnya cuba utk dapatkan warna2 lain selain hitam..tapi, biasanya supplier akan cakap tak de stok...hopefully, dapatla stok tu nanti..supaya dapat kami jual warna yang lain jugak selain hitam kan...

Selain bawal amrina.... kami dah masukkan stok Tudung Akel bidang 60".
Fabrik tudung ni ialah Polyester..
Senang bentuk jugak kain ni..

Harga tudung akel bidang 60" ialah RM27/pcs..
Tapi kalau beli 3pcs dan ke atas..harganya jadi RM25/pcs...

Yang sebelak kanan ni ialah corak bunga..
Tudung ni  ... sebelah 3 segi ialah bunga,
sebelah 3 segi lagi plain dan ada sedikit tona berbeza pada hujung tudung..
Jadi si pemakai boleh pilih cara mana2 yang suka untuk digayakan..samada untuk nampakkan bahagian bunga atau bahagian plain..menarikkan..

Yang bawah ni pulak... designnya ialah way puzzle..
Design way puzzle ni ada di sekeliling tudung 4 segi tu..

Klik FB untuk lihat warna yang lain...
selamat shopping semua di Mulawa Fashion ya.TQ

Catat Ulasan