Laici 2013

Haaa...
Ni memang air feveret aku..
Air Laici kotak YEO'S

Dari zaman murah dulu..... sampai la sekarang ni dah mahal..huhu.
Asal aku singgah stesen minyak je ..mesti aku nak beli air kotak ni... MESTI,MESTI,MESTI

Agaknya kalau dikira dari zaman sekolah lagi sampai la sekarang dah berapa kotak agaknya aku dah beli/minum.

Hmmm... kat tempat aku, Petronas dah jual RM1.40 ... bulan lepas aku g jalan2 sampai ke Cheras isi minyak , RM1.20 je ..
Mungkin masanya untuk aku stop minum air ni..

Jimat 2013...kot
Minum air masak atau air yg dibancuh sendiri di rumah sudah.....kandungan gula pun tak banyak* kalau aku letak gula sikit la..hehe...



Apa2 pun tahniah Yeo Hiap Seng group...
siap listed kat Bursa Malaysia lagi... antara produk dia ..air kotak ni la...

Aku? tukang beli aka tukang minum je la..

Nak jadi supplier laici kat syarikat dia pun aku tak mampu..
Apa lagi nak beli saham dia 1 lot ...lagi la tak mampu.
Nak jadi Board of Directors dia? 150 juta kali tak mampu..
Kalau mampu.. benda pertama sekali aku buat, aku letak gambar muka aku kat atas gambar laici tu..

Eh...Kau mampu?

Catat Ulasan