Beli Borong Fesyen Tudung 2013: Beli Shawl Tribal / Beli Bawal Tribal /Beli Tudung Bawal di Mulawa Fashion

---------------------------------------------------------------------------
* Update..untuk mendapatkan harga markdown 20pcs, sila klik link ini
------------------------------------------------------------------------------------------
Update : Design ini sudah tidak dijual lagi di Mulawa Fashion.
Fesyen terkini ialah Shawl Glitters,Halfmoon Glitters dan Bawal Glitters.
Beli Borong Onlinie Bawal Glitters/Shawl Glitters/Halfmoon Glitters di Mulawa Fashion sekarang dengan klik link ini

Jika anda mahu beli tudung serendah RM10/pcs sila klik link ini
lebih menarik pembelian 7pcs dan ke atas akan menikmati penghantaran percuma termasuklah penghantaran ke sabah,sarawak,labuan

Trend alert dari Mulawa Fashion


Sana sini tengok ramai wanita2 di Malaysia ni tengah suka menggayakan shawl bermotifkan tribal printed ,paisley atau pun motif corak2 yang menawan tertarik kau memang da'bomb..hehe

Selain shawl , motif2 ni jugak di datangkan dengan tudung 4 segi atau lebih senang dipanggil bawal.
Bestkan.... selamat tinggal warna2 kusam... warna2 terang dan bercorak sedang bermaharajalela.

Sedikit info untuk anda...
Basically, ada 3 fabrik yang digunakan  utk menghasilkan shawl dan bawal tribal ,paisley printed ini.
* off course la ada fabrik lain jugak, cuma kami nak tulis 3 je:)

1. Satin
2. Cotton
3. Cotton + Viscose
4. Chiffon

Ya betul..... 4 fabrik ni la yang paling banyak berada di pasaran sekarang
Shawl dari fabrik satin ni mempunyai piping warna hitam yang dijahit sekelilingnya .
Bila pakai memang selesa.... jahitan kemas, lembut dan tidak licin apabila digayakan.
Ukuran tudung pun lebar dan tidak singkat.

Shawl Tribal/Paisley/Corak - Black Piping :-
RM130 : 10pcs
RM210 : 20pcs
Fabrik : Cotton + Viscose
Ukuran : 68" panjang x 28' lebar
* harga di atas termasuk kos penghantaran untuk semenanjung
* sabah sarawak add RM9 (10pcs) ,RM15 (20pcs)
* harga runcit :RM20/pcs * tidak termasuk kos penghantaran
Klik sini, utk lihat warna /corak yang lain



Shawl Tribal/Paisley/Corak - Black Piping :-
RM220 : 20pcs
RM150 : 10pcs
Fabrik : Chiffon
Ukuran : 68" panjang x 28' lebar
* harga di atas termasuk kos penghantaran untuk semenanjung
* sabah sarawak add RM9 (10pcs) ,RM15 (20pcs)
* harga runcit :RM20/pcs * tidak termasuk kos penghantaran
Klik sini, utk lihat warna /corak yang lain




Square  Tribal/Paisley/Corak - Black Piping :-
RM230 : 20pcs
RM160 : 10pcs
Fabrik : Satin

Untuk shawl dari fabrik cotton + viscose pula,
Fabrik ni sekali pegang ada gaya cotton tapi lembut dan sejuk ...sbb dah dicampur dgn viscose
Selain harganya yang murah dan warna2 yg trendy ... yang penting fabrik ini:-
1.terletak
2.tidak jarang
3.selesa dipakai...

Okay... ini harga borong kami ya :-

Shawl Tribal/Paisley/Corak - Cotton + Viscose-
RM100 : 10pcs
RM190 : 20pcs
* harga di atas termasuk kos penghantaran untuk semenanjung
* sabah sarawak add RM9 (10pcs) ,RM15 (20pcs)
* Available kini dengan warna -warna baru.
Contoh warna adalah seperti warna shawl black piping


Bermula 23.6.2013 , shawl chiffon printed butterfly ada dijual secara borong.
Sila klik link untuk info tentang shawl ini.



Square   Tribal/Paisley/Corak :-
RM200 : 20pcs
RM120 : 10pcs
* harga di atas termasuk kos penghantaran untuk semenanjung
* sabah sarawak add RM9 (10pcs) ,RM15 (20pcs)




sesiapa yang berminat nak beli secara runcit, boleh la ke FB Mulawa Fashion...

***************************************************
Selain tudung yang disebut di atas,
Kami juga menjual tudung dari fabrik bawal.
Untuk Bawal Baru 2013, design memang bersilih ganti dengan laju.
Tambah-tambah lagi nak dekat musim raya ni.
================================================
Update Bawal Baru 2013
1. Mulawa Bawal - Paisley City  * paling baru bulan Jun 2013
2. Mulawa Bawal-Pretty Polka
3. Mulawa Bawal -Times Square
4.Mulawa Bawal - Sarah Paisley City
5. Mulawa Bawal - ZigZag
6. Mulawa Bawal -Tona Tribal
7. Mulawa Bawal- Tribal Double M
8. Mulawa Bawal- Batik
9.Mulawa Bawal -Amrina * yang ini memang design dari Mulawa Fashion sendiri

Dan tak ketinggalan, Tudung Bawal Kosong yang sentiasa menjadi pilihan ramai .
Brand tudung bawal kosong yang dijual oleh pihak kami ialah dari brand Shanghai Silk Store.
Sila klik link untuk info tudung bawal kosong ini ya.
Semua tudung yang dinyatakan di atas boleh dibeli secara borong juga..
Klik sini untuk lihat senarai tudung borong/ harga yang kami tawarkan.

Happy shopping with Mulawa Fashion

**********************
Updated on 4.9.2014
Ada sesiapa yang berminat nak mulakan bisnes tudung online?
Kami kongsikan rahsia bisnes ini dalam ebook kami ...harga promo RM30 sahaja (utk 20 orang pertama yang order) ..harga asal RM50. Emelkan ke mulawafashion@gmail.com untuk pembelian.
Sila klik link untuk info ebook
Catat Ulasan