Bubar


Kalau ada manusia yang namanya Ahmad Bubar Daniel atau Siti Nor Bubar ke..
mesti dia tersedak banyak kali hari ni..
Maklumla..perkataan ni tengah hot sekarang...

Tapi ...apa yang aku nak cerita pasal bubar kat sini..bukanlah pasal Parlimen Bubar
dan bukan juga pasal Ahmad Bubar Daniel..
dan jauh sekali pasal Siti Nor Bubar...
Hehe..nampak tak .. dah 7 kali aku taip perkataan bubar... hehe termasuk ni dah 8 kali
ada perkataan bubar..hmmmm, taip bubar lagi.. berapa banyak bubar daaaaa???

Aku cuma nak recall skill buat perkataan melalui huruf B.U.B.A.R je...
dulu..masa sekolah kan pernah cikgu bagi kerja rumah cam gini..

Jom try :-
1. Babu
2. Bab
3. Bar
4. Baru
5. Abu

5  perkataan je aku dapat buat. Cukup la kot...
Dengan ini, aku bubarkan sessi try nak buat perkataan baru menggunakan huruf yang ada dalam perkataan bubar....

ENOUGH...

So, cuba korang teka ..berapa kali aku taip perkataan bubar kat atas dalam entry ni?
untuk teka..sila taip BUBAR > SMS ke no tel anda sendiri :)

Catat Ulasan