Facebook Mulawa Fashion

Kalau dah tak de share dalam Facebook,
* share ..saham ya, bukan share status ..
terima je la segala bagai "new features" yang Facebook buat.
Baiklah! saya terima



Memangla kan team Facebook ni..sangat rajin memikirkan features2 baru untuk pengguna dia .
Sekali lagi....Baiklah! saya terima....

Biasanya, kalau jeling2 kat atas sebelah kiri admin panel, akan nampak siapa yang like atau komen..
tapi bangun pagi hari ni... tuuuuu diaaaaaa....new features.
Sekarang nampak update pasal status kita buat... hmmm, nak suruh buat FB ads la tu :)
*****
Dear Mark Zuckerberg,
Boleh tak letak satu lagi "new features"?
Aku cadangkan ko buat ada imej live manusia tengah renung aku layan Facebook..
suka hati kau lah nak letak gambar tu sebelah kanan ke,atau sebelah kiri...janji imej  live.
Lagi best kalau ko buat...imej live tu mata dia sangat tajam merenung....
Kalau rambut dia mengerbang dan panjang, pucat lesi....itu satu bonus.
Dan bonus bonanza bonanzun bonannus lagi... kalau imej live yang sedang merenung tajam tu boleh bergerak ke kiri ke kanan di bahagian atas ...
* senang cerita lokasi cadangan aku macam kat gambar ni . Gambar anak panah tu..ialah lokasi imej tu bergerak
* tepat pukul 12malam waktu malaysia je, imej tu pop up dan cakap hai....
 
 
 
Jadi, dengan new features ni, confirm aku tido awal malam2.
 
Sorry, facebook korang tak terlibat okay, kalau nak new features camni...request sendiri ..hehe
 
 
 

 



Catat Ulasan