Beli Borong Tudung Bawal Baru 2013 : Mulawa Bawal Miss Color Corak -Cotton Turki

Nampaknya trend pakai tudung bercorak2 telah menawan Malaysia:)
Selain tudung kosong yang kekal evergreen, ramai juga yang beralih arah
menukar gaya tudung bercorak.

Banyak pattern yang ada di pasaran sekarang mempunyai corak2 menarik.
Tambah lagi dipadankan dengan warna yang terang.
Paisley,Tribal,Bunga2.... hmmm... lambang wanita berani bergaya..I like!!!
Yang penting, minimakan penggayaan tudung2 bercorak dan warna terang ini dengan
baju plain..confirm meleTOP.


Dan yang membezakan setiap harga tudung , pastinya fabrik tudung tersebut.
Beli, beli jugak..ada pengetahuan tentang fabrik lagi bagus kan.. supaya tak tertipu dengan harga yang tak sepatutnya.

Okay, kali ni ....Mulawa nak kenalkan Tudung Baru yang bercorak..

Mulawa Bawal-Miss Color.
Fabrik : Cotton Turki
Bidang : 48 inci
* Yang paling best bidang tudung ini flexible... kalau betul2 lipat sama bahagian jadi tiga segi..bidangnya lebih kurang sama macam kita pakai tudung bawal kosong 45" tu..
* Untuk yang pakai tudung bidang 50" ..boleh lipat dengan mengecilkan sedikit bahagian dalam tudung....pun masih besar bidang dia ala2 50" .... sbbnya, tudung dipenuhi corak ini tidak jarang...jadi..nak lipat bagi besar pun boleh...

Harga :RM28/pcs....RM50/2pcs.
Kualiti fabrik cotton turki memang terbaik...
senang cerita..kualiti setanding harga.... nak beli borong pun boleh..
Klik sini

Okay.... layan gambar tudung dari sudut ni pulak :)
Letih tau, aku panjat tangga untuk gantung...hehe
Sila mendongak....

Cantik tak.... colorful, ada border,trendy ,kualiti terbaik...... * angkat ibu jari :)
Tunggu apa lagi?
jadilah YANG PERTAMA pakai tudung ini di tempat anda....
Klik sini untuk borang tempahan








Catat Ulasan