Antara Tudung Bawal Kosong dan Tudung Bawal Bercorak Bagai....

Mana satu pilihan korang?

Ada yang suka tudung kosong...sebab simple katanya.
Lagipun senang nak dipadankan dgn baju2 yang ada dlm almari..
Lagi best..sekarang ni tudung kosong bukannya warna2 kusam je..berlambak2 warna terang yang menawan hati ..menawannnnn sangattttt

Dan, ada jugak yang suka tudung bercorak bagai..
Trendy katanya...
Corak bunga2, tribal,paisley,houndstooth....macam corak2 la, sampai kadang2 terpikir gak anak siapa la yang sungguh berusaha mencipta corak2 ni semua..

Harap2..tak de la kes, pergi rumah orang...tudung yang dipakai sama dengan langsir /alas meja
sungguh tak rela kalau kejadian ni berlaku...mahu lari2 anak balik rumah nangis sambil kaki tersadung bendul pintu masa nak masuk rumah :(

Apa pun pilihan korang..
Yang penting.
hak bertudung,hak kami!
*tetiba masuk iklan

Dan yang paling penting, tak pakai tudung2 ni semua bersama:-
1. Baju t.shirt /kemeja lengan pendek
2. Kain belah
3. Skirt senteng
4. Skirt ketat + baju pendek atas paras punggung
5. Baju jarang

Arghhhh..macam2 lagi la...
pemandangan yang boleh nampak sekarang ni..
yang kadang2 boleh buat aku geleng kepala tengok ..

#sekadarperingatanbuatdirikudansemua
panjang sangatttt # ni kan :)

By the way, sesiapa yang suka tudung bawal kosong/atau berniaga tudung bawal kosong ... boleh lah beli borong online di Mulawa Fashion pada harga yang murah.
Pihak kami ada menjual  tudung bawal kosong cop kangaroo. Klik link untuk info
ada juga bawal kosong cop butterfly. Sila klik link untuk info

Beli borong tudung bawal kosong online....dijamin puas hati!



Catat Ulasan