Beli Borong Inner-Cotton Plain di Mulawa Fashion


Memang perempuan akan memilih kalau nak beli Inner Tudung.
Sebabnya, kalau tersalah pilih Inner, memangla pakai tak selesa.
Ada fabrik Inner yang tak akan meregang sepenuhnya...
dan kalau pakai, rasa macam mencengkam dekat kepala ni.

Setelah cuba macam-macam inner, akhirnya Inner dari fabrik cotton jugak yang
terbaik:)... Kalau pakai memang selesa, yang penting kepala tak terasa macam dicengkam kan....


Inner Cotton Plain ni ..ada pelbagai warna menarik.
Memang sangat sesuaila nak digayakan dengan shawl tribal/bawal tribal atau tudung2 bercorak yang tengah disukai oleh wanita2 kat Malaysia sekarang ni ...

Biasanya, kalau beli di luar... harganya RM8 sehelai pun ada ....
Okay..ini harga borong kami...
sesuai untuk yang suka kumpul inner banyak2 dalam almari.
dan sesuai untuk mereka yang berniaga inner tudung:)

Cuma isi borang pesanan dan beli borong.. inner cotton plain ni di Mulawa Fashion.
Harga :- RM48 (10pcs) ,RM80 (20pcs)
harga ni dah termasuk kos penghantaran untuk semenanjung Malaysia.
Nak tau perlu add berapa RM untuk yang tinggal di sabah , sarawak?
sila klik sini ya..

Bila pakai Inner Cotton plain..mesti cantik menawan..

tambah-tambah lagi kalau digayakan dengan Mulawa Shawl - Chiffon Armila ni :)



Catat Ulasan