Kepala Berasap..

Ngeri tak tajuk?

Kepala aku....berasap macam kopi panas hari ni..100 darjah  celcius..
Beratur nak bayar barang, tapi orang yg jual tu boleh pulak kira barang orang lain dulu...
bukan seorang, 2 orang tau........
Habis tu, aku duduk tercongok depan kaunter tu macam patung?hehe

Kalaula org yang jaga kaunter tu tanya... nak bayar ke cik?
mungkin aku akan jawab... tak la, nak tengok awak tekan2 mesin wang je..
seumur hidup saya, ni baru first time saya tengok orang yang pandai guna mesin wang..
HEBATNYA AWAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* kalau boleh nak buat sejuta kali tanda seruan ni..hehe

Inilah masalahnya kan...
Kalau orang yang menjual..tak alert siapa yang beratur dulu..
dan masa ni, aku rasa lebih baik aku shopping di kompleks beli belah je..
beratur ada 45 orang kat depan pun ..tak de la rasa sakit hati ..sebab ikut turn:)

Agaknya, apa ayat2 cinta yang paling best untuk dicakap pada orang yang menjual tu
kalau kejadian camni berlaku kat korang?

1. Dik, akak datang lebih awal dari dia..kenapa layan dia dulu ya?
2. Awak ni, tau etika nak menjual ke tak?
3. Haissssshhhhhh!!, aku tak paham la ...macammana ko layan customer ni?

Aku? .... tiga ayat di atas semua aku tak guna..
hanya letak barang2 yang nak aku beli tadi..dan blah..
saja nak tunjuk diva:)
dan mungkin akan ku banned kedai tu selama 2 minggu..hehe
kau mampu? nak banned kedai?

lagu bengang..mungkin sesuai utk ditujukan kepada peniaga kedai tu...
Catat Ulasan