Beli Borong Tudung Bawal Baru 2013 : Mulawa Bawal Tona Tribal

Produk baru yang ditunggu -tunggu telah muncul.
Ini baru bawal....

Ramai yang frust tak dapat beli Mulawa Bawal Tribal dari Fabrik Cotton dan Viscose bila
kami dah stopkan jualannya. Yang Mulawa jual hanya shawl dari fabrik yang sama sahaja.

Sebab?
Sebab tudung ini lah...
Mulawa Bawal - Tona Tribal
Dari kain bawal sejati :) .... sejati sangattttt......

Seperti biasa, jadilah yang pertama memakainya ditempat anda.
Memang sedang terhangat di pasaran ! ... sikit lagi nak HANGUS..hehe

Yang specialnya, tudung ni ada banyak tona warna yang disertakan bersama dengan corak tribal. Sehelai tudung boleh disuai padankan dengan banyak baju... anda cuma perlukan skill melipat tudung untuk meyerlahkan warna apa yang anda ingin letakkan di bahagian luar ...heh, berbelit jugak ayat ni :)

Okay, cakap banyak2 pun tak guna juga..
Gambar please ...

Inilah rupa bentuk tudungnya...
meleTOP  tak?
Bertona2 ..kan... kalau baju pink, letakla bhgn pink tu di luar,
kalau baju oren, letakla bhgn oren tu di luar
1 masalah..5 penyelesaian * ala2 Aishwarya Rai gitu kat iklan Loreal..hehe

dan yang hotnya, tentula corak tribal2 tu ...
Memang cantik bila dipakai :)
 
Harga : RM18/pcs * tidak termasuk kos penghantaran
Bidang : 45"
Fabrik : Bawal

Untuk pembelian secara borong, sila klik sini

Jom, tengok kod yang available di FB Mulawa Fashion.
* Mulawa akan restock tudung ni by batch ya ...
Thanks semua ..... nak lipat tudung ni masuk almari .....
* bukan untuk dijual, tapi untuk diriku pakai ....


Catat Ulasan