Beli Borong Tudung Bawal Baru 2013 : Mulawa Bawal-Times Square

It's square time girls:)

Citarasa masing-masing kan berbeza-beza..
Sedang corak tribal/paisley dan bunga2 sedang mendominasi pasaran tudung sekarang,
mungkin ada juga yang tak berminat kan.
Ya la...sesetengah dari kita rasa tak sesuai nak gayakan corak2 yang warna warni  tu.
Dan masih sukakan gaya bawal yang kosong tapi ada sentuhan corak2 yang minima di sekeliling tudung...

Okay, Mulawa Fashion dan siap sediakan untuk anda.
Produk baru kami, Mulawa Bawal-Times Square:)
Tengok gambar ni...

Cantik tak?
Sekeliling tudung ada petak2 atau checkers kecil yang mempunyai 2 warna kontra.
Bahagian dalam pula, ada 4 tona warna yang menawan...
Kalau pakai, confirm bergaya tapi masih simple.

Ini info tudung ya..

Fabrik : -
Bawal bidang 45"

Harga runcit :RM19/pcs

Untuk harga borong :-
20pcs -RM200 semenanjung
20pcs -RM215 sabah sarawak
* termasuk kos penghantaran

PRICE MARK DOWN NOW - SELAGI STOK MASIH ADA
RM150 -20PCS SEMENANJUNG
RM165 -20PCS SABAH SARAWAK
TERMASUK KOS PENGHANTARAN




Tunggu apa lagi?
Jadilah yang pertama memakai Mulawa Bawal-Times Square di tempat anda :)
Catat Ulasan