Apa guna berjiran kalau........

wifi dalam rumah ada password!

Ayat ni aku jumpa dalam status FB sape entah.
Senyum je baca....hehe

Memangla jiran letak password.
Sebab kalau tak letak, nanti kau dapat guna wifi free..
Nak makan wafer pun kena bayar... tambah lagi nak guna internet,mesti la bayar kan?

Cuba korang check nama2 wifi/unifi jiran korang..
Macam2...........
Ada yang letak nama sendiri..
Ada yang letak nama rekaan..
Ada yang letak nama camni " ini bukan wifi free"
Haha..... bikin panas betul nama camni ..
rasa nak jawab je dalam hati "macam aku hadap sangatttttttttttttttttt wifi kau!

Zaman internet!
dulu2 bukan semua rumah ada kemudahan nak guna internet.
sekarang ni..tgk kat network je, berderet2 nama wifi/unifi jiran kita yang.......................
ada password ya :) ..aka tetamu tak diundang sila beredar.
Sila bayar duit wifi anda sendiri !





Catat Ulasan