Beli Borong Bawal Baru 2013: Cotton Colors 2IN1 - Chanel/LV/Fendi/CK


Kalau dahulu, banyak tudung bawal yang fabriknya sama sahaja.
Tetapi sekarang, banyak juga jenis2 fabrik yang dipotong 4 segi...
Contohnya, fabrik chiffon, cotton,viscose, cotton+viscose ,satin dan macam-macam lagi.
Senang cerita, asal 4 segi je...mesti terasa nak panggil bawal kan....
Kadang2 bisa confuse!

Okay, kembali kepada tajuk asal entry.
Ini dia item terbaru kami yang anda boleh beli secara borong atau runcit melalui pembelian online.
Mulawa Bawal- Cotton Colors 2in1

Kenapa 2in1?
Sebab tudung ini mempunyai design di ke dua-dua permukaan yang anda boleh pakai.
Mudahkan. Hari isnin pakai bahagian luar..balik rumah basuh dan keringkan..hari selasa pakai semula tapi letak bahagian dalam ke luar... itulah 2in1

Tengok gambar dulu la.... nanti baru cerita :)
Permukaan tudung 1 : Corak

Permukaan tudung 2 : Chanel
 
Kalau nak pakai gaya macam ni ...pun boleh :)

Menarikkan....
Sesekali berubah gaya , tentu lawa!

Ada 5 jenis corak untuk tudung ini
1. Corak Bulat - Chanel
2. Corak Bunga - LV
3. Corak Bulat - Fendi
4. Corak Paisley - LV
5. Corak Bunga - CK * stok akan sampai selasa ini 25.6.2013

Harga runcit : RM15/pcs * tidak termasuk kos penghantaran
Bidang tudung : 45"
Fabrik : Cotton
* Fabrik cotton tidak sama dengan bawal biasa yang anda pakai itu ya. Fabrik ini mempunyai tekstur yang sedikit kasar berbanding bawal biasa ... ringan..dan yang penting mudah dibentuk.

Untuk pembelian secara borong, anda boleh membeli minima 10pcs.
Setiap corak tudung ini telah dibungkus 10pcs.
Contoh : - Corak Paisley - LV
Sekiranya anda beli 10pcs, anda akan dapat 5 warna berbeza setiap 2pcs.
Sekiranya anda mahu campur 10pcs( Corak Paisley - LV) dan 10pcs ( Corak Bulat - Fendi) pun boleh...

Harga 10pcs =RM110
Harga 20pcs =RM200

* harga sudah termasuk kos penghantaran untuk semenanjung.
* Sabah,sarawak,labuan + RM15

Sila klik link ini untuk melihat senarai harga borong tudung kami yang lain.

Okay, jaga kesihatan anda di musim jerebu ni ya.
Banyakkan minum air dan kurangkan aktiviti luar.

Yang penting, pakai mulawa bawal -cotton colors 2in1 dalam keadaan berjerebu ni..gaya anda masih menyerlah ..tak gitu?




Catat Ulasan