Beli Borong Shawl Dwi Piping : Kombinasi Corak dan Plain di Mulawa Fashion

Mula-mula shawl black piping satin
Lepas tu shawl black piping chiffon
Lepas tu shawl black piping cotton + viscose.

Masanya shawl black piping boleh berundur sedikit. sedikit je tau:)
Bagi laluan pada piping2 yang colourful pulak untuk muncul.


Itulah rupanya Shawl Dwi Piping.
Sebelah shawl dari fabrik bercorak dan sebelah lagi fabrik kosong.
disekeliling shawl telah dijahit bersama piping sebagai perincian supaya nampak lebih kemas.

Yang bestnya, bahagian fabrik kosong boleh digayakan seolah-olah anda memakai anak tudung.
Atau boleh juga diletakkan bahagian bercorak yang menjadi seperti anak tudung.
Sebab itulah nama shawl ini Dwi Piping. Dwi - di sebabkan boleh dipakai dengan 2 gaya seperti gambar di bawah.

Ada 20 pilihan warna yang berbeza. Sila klik link untuk lihat gambar.
Harga : RM22/pcs * tidak termasuk kos penghantaran
Fabrik : Corak (Chiffon), Plain (Georgette) * kain georgette mudah dibentuk :)
Ukuran shawl : Panjang 68" x lebar 24"
* panjang bahagian shawl bercorak = 34" ,
sama panjang dengan bahagian plain yang dijahit bersambung

Untuk pembelian secara borong :-
RM160/10pcs , RM250/20pcs
termasuk kos penghantaran bagi semenanjung
Sabah /Sarawak/Labuan add RM9 (10pcs) , RM15 (20pcs)

Seperti biasa, jadilah yang pertama memakai/menjual shawl ini di tempat anda.
Tengok Irma Hasmie pakai shawl macam ni cantik sangat. Kalau kita pakai mestilah cantik jugak:)

Bagi yang biasa bergaya dengan tudung bawal, sesekali tampil dengan shawl macam ni pun okay kan......Yang penting, berani bergaya sambil tampil sopan.



Catat Ulasan