Promosi Mulawa Baby and Kids-Parklon Play Mat

akan berakhir isnin ini.
Bermula 10.3.2013... harga akan kembali kepada harga asal.

Jadi, cepat2 lah pm dan buat pesanan di Mulawa Baby and Kids ya.
Berbaloi beli dengan harga diskaun sebab anda boleh jimat duit anda.
Kualiti ? memang setanding dengan duit yang anda belanjakan. Lagipun, jenama
Parklon yang berasal dari KOREA ini memang dijamin berkualiti dan selamat.
Pernah menang Product of the Year 2012 lagi :)

Okay, nak pergi KOREA beli Parklon play mat memang tak la kan...
Berhabis duit beli tiket kapal terbang ........

Nak pergi shopping complex di Malaysia beli Parklon Play Mat?
boleh jugak, tapi nak kena bayar petrol, tiket parking, beratur di kaunter pembayaran...
hmmm, memang banyak masa yang akan dihabiskan..betul tak?
harga promosi pun tak sama dengan harga yang Mulawa tawarkan..

Jadi?
Sudah terang lagi bersuluh..
beli saja secara online di Mulawa Baby and Kids Parklon Play Mat
senang,mudah, dan tak perlu bayar duit kos penghantaran untuk semenanjung.
Siap dapat tiket VIP belakang pentas jumpa Super Junior :)
hehe..part Super Junior tu memang tipu la kan...

Jangan tunggu lama2 ya.
Sehari lagi esok sebelum promosi akan berakhir.

* Sila lawat laman web Parklon Korea untuk maklumat lanjut mengenai jenama Parklon






Catat Ulasan