Fesyen Baju Raya 2013 by Sola WeddingCouture

Update : Dapatkan tudung raya sempena koleksi mulawa lebaran 2013 . sila klik sini
******************

Ada sesiapa yang masih tercari-cari baju raya?
Hari ni, aku nak promote koleksi baju raya 2013 dari Sola WeddingCouture.
Koleksi baju raya ni telah dilancarkan pada 2.7.2013 yang lepas di One World Hotel sempena Majlis Pelancaran produk kecantikan dan kesihatan Qu Puteh

Cantik ke?
Tentulah cantik dan meleTOP :)
Baju kurung moden dengan corak printed dan skirt kembang.
Ada perincian "line" di setiap baju dengan hiasan manik yang dijahit kemas.
Memang cantik ....aku sendiri dah tengok dan dan pegang baju raya ni pada malam pelancaran tu.
Cantik,unik dan bergaya..........

Tak caye? jom tengok gambar




Setiap baju, mempunyai perincian "line" di tempat yang berbeza.........
jadi,anda boleh request nak letak "line" tersebut di mana.........


Sape tu ? macam kenalkan......
Sherry Ibrahim heroin drama Teduhan Kasih
dalam persalinan Raya Collection by  Sola WeddingCouture dalam satu photoshoot untuk majalah.




Designer -Sola dan Sherry Ibrahim



 Model untuk Raya Collection by Sola WeddingCouture
bersama Anzalna Nasir duta produk Qu Puteh
Credit gambar : Wieda Waheeda
 

Model-model di malam pelancaran Raya Collection by Sola WeddingCouture
Credit gambar : Wieda Waheeda
 
Tempahan masih dibuka.
Kepada yang berminat, sila hubungi 0196458618
atau terus ke fb Sola WeddingCouture
 
Fesyen baju raya 2013?
anda dah dapat jawapannya :)
 
* Semua koleksi shawl di atas ditaja oleh Mulawa Fashion
 

Catat Ulasan