Mu.....lawa dengan Mulawa Fashion Contest

Selendang 100% Sutera yang lembut dan Wangi....


Anda mahu selendang ini jadi milik anda?
Jom sertai pertandingan  yang sangat simple ini di Mulawa Fashion
Caranya?

1. Like FB page Mulawa Book Store dan pm kami di sana  dengan menulis " saya ingin menyertai pertandingan " Mu........ lawa dengan Mulawa Fashion"

2. Pihak kami akan memberikan anda 1 lampiran gambar dari Mulawa Fashion

3. Upload gambar tersebut di FB anda dan sertakan status untuk mempromosikan page Mulawa Fashion.(Mesti Tag Page kami ya ).  Ayat yang digunakan mestilah ayat yang santai yang biasa anda gunakan untuk menulis status di FB anda.
Contoh :  Korang suka tudung kan? aku dah jumpa satu page yang jual tudung bawal yang cantik dan harga pun berpatutan.... Korang cuba tgk page ni..

4. Letakkan link gambar yang anda upload di FB anda   di wall FB Mulawa Fashion

Mudah bukan?

Syarat penyertaan
1.Terbuka kepada semua
2. Pertandingan bermula dari 6.7.2013 - 15.72013
3. Pemenang dipilih berdasarkan status paling menyerlah dan "power"  untuk membantu mempromosikan page dan produk dari Mulawa Fashion kepada rakan FB anda.
4. Hanya seorang pemenang akan dipilih oleh panel juri kami yang berpengalaman luas dalam bidang internet marketing.
5. Keputusan yang dibuat oleh pihak kami adalah muktamad
6. Sehelai selendang sutera akan dihantar kepada pemenang pada 17.7.2013

Jom sertai pertandingan ini ya.
Kami tunggu pm anda di page Mulawa Book Store :)
Catat Ulasan