Parklon Play Mat Mid Year Sale .......25% diskaun untuk anda di Mulawa Baby and Kids

Kalau nak beli Parklon playmat jenama dari KOREA ni,
beli saja secara online di Mulawa Baby and Kids

Tak perlu tempah tiket kapal terbang pergi korea...
Tak perlu pergi shopping kompleks macam Jusco ...
Cuma beli secara online je.

Mudahkan.....
dapat jimat masa,jimat tenaga..dan yang penting jimat duit.
Tambah-tambah lagi Parklon playmat tengah ada mid year sale sekarang  bermula 8.7.2013 hingga 11.8.2013.

Bagi yang tak biasa dengar jenama Parklon..sila lah klik ke web Parklon Korea ya. Klik sini untuk link. atau lihat gambar di link ni pun boleh.........
Beli Parklon playmat, banyak faedahnya untuk anak-anak kecil....
Jom tengok gambar.........




Lihat berapa anda dapat jimat duit anda.
Apa tunggu lagi... klik sini untuk lihat pelbagai design available bagi setiap 7 jenis playmat.
Sila ke page Mulawa Baby and Kids untuk pesanan ya.

Anda beli dan kami akan hantarkan hingga depan pintu rumah anda.
yang penting penghantaran PERCUMA bagi anda yang tinggal di semenanjung.

Tak dapat pergi KOREA lagi...pakai tikar buatan KOREA pun.. jadilah dulu kan ..hehe
Catat Ulasan