Beli borong Shawl baru : Mulawa Shawl-Love Letters di Mulawa Fashion

Perasan tak sekarang ni musim orang pakai shawl?
Shawl kalau dipakai kemas memang nampak cantik..
Tambah2 yang pakai tu awak!

Awak? siapa awak?
awak la.....awak yang sedang baca blog mulawa fashion ni.hehe

Okay la....
Hari ni nak introduce shawl baru 2013 yang di jual di mulawa fashion
Mulawa Shawl -Love Letters.

Jom tengok gambar awak :)

Ini lah rupa love letters tu...
tak faham kan..tulisan doktor :)

Ini pulak gambar shawl love letters yang dipakaikan pada patung...
 Simple yet unique... amboi..speaking kan...

Ini pulak info pasal shawl love letters ni

Harga runcit :RM19/pcs
Pilihan warna : 15 warna
Fabrik : Double Hicon
ada juga yang memanggil fabrik ini double sifon
fabrik ini seratnya rapat,lembut tetapi tidak licin dan terletak.Tak perlu banyak pin apabila dipakai
Ukuran : Panjang 66 inci x Lebar 31 inci
Perincian : Tulisan pada shawl sepeti ditekap pada fabrik dengan warna hitam sepeti baldu yang halus.
* Apabila diseterika, ada digalakkan untuk menggosok dari bahagian dalam shawl bukannya di luar shawl kerana bahagian tulisan akan melambatkan proses menggosok anda. mudah kan..terbalikkan shawl dan mulalah menggosok ...........

Harga borong kami :-
RM135 untuk 10pcs
RM220 untuk 20pcs
*harga sudah termasuk kos penghantaran semenanjung
* sabah sarawak add RM9 untuk 10pcs, add RM15 utk 20pcs

Jom pakai shawl love letters.
Jadilah yang pertama memakai/menjual shawl ini di tempat anda
Catat Ulasan