Jom beli telekung lycra online di FB: SweetHadana

IKLAN @ MULAWA FASHION
************************************

Assalamualaikum semua....
Hari ni , mulawa nak promote satu page online yang jual telekung lycra.
Item yang bagus tentulah kena promote kan. Lagipun telekung ni kita guna tiap-tiap hari untuk bersujud pada-NYA. Kalau boleh beli baju /tudung/kasut cantik2 ..mestilah telekung pun kita nak cantik jugak kan :)

Jom tengok gambar dulu jom......

Ungu.....cantik sangat

Dekat page SweetHadana tentulah ada pelbagai pilihan yang menarik lagi selain gambar yang mulawa letak tu...
Sweethadana juga menjual telekung secara runcit & borong..
Kain yang digunakan untuk telekung adalah kain lycra, sejuk, tebal & tak jarang.
Yang penting sangat-sangat selesa :) dan sangat mudah untuk dibeli secara online kan.

Info telekung:-
1. Jerut getah separuh muka untuk elak anak rambut dari keluar
2. Tali ikat dikepala (bukan getah)
3. Getah dipinggang.
4. Sesuai untuk semua saiz kecuali ketinggian 170cm dan keatas.

Untuk pembeli yang tinggal di Singapura, SweetHadana memiliki pengedar tunggal sah mereka di sana.
Jadi, pelanggan di Singapura boleh hubungi terus Pn mariah.
Sila rujuk instashop  : follow SWEETHADANA_TELEKUNG untuk menghubungi beliau..

Bestkan beli  telekung lycra online ni.
Jimat masa,jimat tenaga,jimat duit juga..
maklumla kalau pergi kedai nak beli tekekung, mesti mata nak jeling2 baju dan tudung jugak kan..
hati pulak kata nak...otak pulak kata jangan. mesti pening.
jadi beli online dapat jimat semua tu...

Untuk pembaca yang nak menghubungi SweetHadana sila rujuk info berikut ya:-

FB : SweetHadana. Klik link
Instashop sweethadana: follow SWEETHADANA_TELEKUNG

Sebarang pertanyaan boleh hubungi:
1. 019-4202110 sms
2. 014-9360973 whatsapp

Apa lagi..jom like page SweetHadana lepas ni... dan boleh tengok2 album di page mereka.
Kalau ada yang berkenan , boleh terus buat pesanan kan.




Catat Ulasan