Beli Borong Tudung Bawal Kosong Cop Kangaroo di Mulawa Fashion

Tudung Bawal Kosong umpama lagu raya lama.
tak lapuk di hujan, tak lekang di panas. ewahhhhhhh
EVERGREEN

Bagi penggemar tudung bawal, tudung bawal kosong ialah tudung yang wajib ada dalam almari.
Tak cukup dengan warna-warna asas, warna2 dah terlebih asas pun kita beli kan.
Dan cakap pasal tudung bawal kosong ni, tentulah yang popular di pasaran ialah tudung bawal kosong cop kangaroo. Walaupun harga dah naik sedikit dari pembekal, permintaan tetap ada .
Maklumlah, ada pengikut setia .....
Datanglah  pilihan tudung bawal kosong cop butterfly ke , Shanghai Silk Store ke ,kapal laut ke.. tapi bg peminat setia ..mesti nak cop kangaroo tu kan.. Australia sangattttt :)

Hehe, bab setia tu mestilah disebabkan faktor  kualiti dan warna yang sangat cantik tu menyumbang juga.
Bagi sesiapa yang berniaga tudung bawal kosong tu, pembelian borong secara online adalah alternatif terbaik untuk mendapatkan stok. Jimat masa dan tenaga kan.
50 kod yang dijual di Mulawa Fashion

Kami tampilkan 50 yang ter'LAWA' untuk kod tudung bawal kosong cop kangaroo... berserta harga baru kami
1-9pcs =RM7/pcs
10pcs -19pcs =RM6/pcs
20pcs - 49pcs =RM5/pcs
50pcs dan ke atas =RM4.50/pcs
*tidak termasuk kos penghantaran
*boleh pilih kod warna yang dikehendaki ..bergantung kpd stok yang available
*pm kami nama/alamat/no tel/kod/qtt untuk pesanan ya .Klik link ini

*atau emel ke mulawafashion@gmail.com

Jom tambah pendapatan dengan berniaga secara kecil-kecilan tudung bawal kosong cop kangaroo.
pasti laris,pasti untung :)

warna yang mana satu pilihan Ainan Tasneem?
dan yang mana satu pilihan  anda?


Catat Ulasan