Beli Tudung Online Murah RM10/pcs di Mulawa Fashion ( Tudung Bawal dan Shawl)


Kini, anda semua boleh membeli tudung online murah pada harga RM10/pcs sahaja...
Best kan? Dan yang lagi best pembelian 7pcs dan ke atas akan menikmati penghantaran PERCUMA dari kami..samada semenanjung atau sabah sarawak labuan.FREE POSTAGE ya kalau beli 7pcs dan ke atas :)

Rugi..rugi kalau tak beli
Klik album.... lihat gambar tudung yang ditawarkan...buat pesanan....buat pembayaran..tunggu posmen hantar barang.

Lepas tu, bolehla nak melaram pakai tudung berlainan design setiap hari.
Kami tahu anda nak jimat duit anda....jadi kami wujudkan album flat rate item untuk kemudahan anda membuat pilihan pada harga yang berpatutan.

Item yang ditawarkan hanya untuk 1pcs sahaja bg setiap kod..
Jadi jangan tunggu lagi..terus je klik link ni dan shopping la mana2 tudung yang anda berkenan ya ..

**********************
Updated on 26.4.2019
Ada sesiapa yang berminat nak mulakan bisnes tudung online?
Sila whatsapp 019-3720661 untuk pembelian tudung secara borong serendah RM100 untuk 20 helai.
Mulakan borong tudung dengan Bawal Plain Cotton Voile Tanpa Label













0 ulasan: