Bitstrips di Mulawa Fashion

Akhirnya admin FB Page :Mulawa Fashion pun dah muncul :) 

Semenjak 2 , 3 menjak ni..... news feed facebook korang mesti dipenuhi atau kalau tak penuh pun ada gambar2 komik macam kat atas tu kan.....
Cool...aku suka!

Jujurnya, aku bukanlah peminat aplikasi2 terbaru yang berlambak dlm dunia internet sekarang.
Main games di FB pun aku tak pernah sepanjang aku ada akaun FB...whatsapp pun aku tak de..
sebabnya mudah.... aku tidak gemarkan perkara2 yang datang sebagai comlimentary bila sampai bab2 IT ni..Aku lebih suka guna pakai perkara asas shj ...Contoh :- aku akan terima menggunakan telefon/SMS ...... tapi bila ada whatsapp/we chat dan macam2 lagi tu ...aku malas nak guna. Say it ..buta IT ke..tak terima pembaharuan ke...aku tetap tak nak TERIMA sbb aku sayang MASA aku :)

Tapi, bila Bitstrips.......aku teringin nak try.
Mungkin aku dah  mula keluar kepompong sikit nak jadi cam rama2..rama2 tu aku nak request jadi rama2 paling cantik boleh?

Aku dah cuba apps ni ...senang je. Boleh pilih sendiri muka kita/outfits dll..
rasa macam beli patung kertas yang ada macam2 jenis baju masa  zaman kecik2 dulu pun ada :)

Untuk try Bitstrips ..klik link ni ya 
Tengah trending kot....sampai website dia server overload malam tadi

dan kalau nak sedikit info tentang bitstrips ...baca article ni ya
http://abcnews.go.com/Technology/bitstrips-comic-strips-facebook-explained/story?id=20682124
Catat Ulasan